Mám bednu Chieftec s bočním chladičem a rád bych zkusil dát na grafiku pasiv, myslíte, že by tam šel tenhle dostat? Na pamětech pasivy mám originál.
Případně, nevíte jestli je ten větráček v boku case nějak regulovaný, nebo jak je hlučný?
Dikes :-)
Printable View
Mám bednu Chieftec s bočním chladičem a rád bych zkusil dát na grafiku pasiv, myslíte, že by tam šel tenhle dostat? Na pamětech pasivy mám originál.
Případně, nevíte jestli je ten větráček v boku case nějak regulovaný, nebo jak je hlučný?
Dikes :-)
pujde ale budes ho muset ofukovat nebo tu kartu uvaris
A tipnes si jestli by vystacovalo jemne ofukovani, nebo je treba na to fucet nejak standartne, ten vetracek je 80x80mm, napajenej tusim 12V.Citace:
Původně odeslal honzAK
Myslím, že to bude potřebovat docela velký fuk! A dávat velkej pozor na teplotu GPU/chladiče - mohlo by to jít ráz na ráz (a to půjde asi blbě, když musí být case zavřenej?)...Citace:
Původně odeslal NightKing
Taky chladím pasivně a problém se sledováním teploty jsem vyřešil tak že jsem mezi žebra chladiče dal čidlo který zobrazuje teplotu vpředu na casu (NEONlight rulezz). Díky tomu to můžu kontrolovat i když zrovna něco pařim ;DCitace:
Původně odeslal jan555
No, vzhledem k tomu ze povodni chladic je malinkej pasivek s vetrackem (GAINWARD), tak moc dobre nechapu pro bych mel na to tolik fucet ???Citace:
Původně odeslal jan555
Umite nekdo odhadnout jako jakej procak to asi muze topit?
pokud ten vetrak v boku fouka primo na ni tak to bude pri 12V v pohode, mozna postaci i min, ja mam na 4200 od abitu puvodni pasiv+pasivek misto vetraku a foukam na ni je na 5V danym chladicem do slotu, titan -ttc003- sice je horka- 70-80 stupnu- ale jinak v pohode a hlavne ticho.
uvidime jak dlouho ti bude fungovat ja si myslim ze ti co nejdrif odejde !
jj,nVidia ma doporucene teploty GPU 60-65°C :!: ;DCitace:
Původně odeslal Voky
taky jsem chtel ten pasiv ale prekazi mi banky na pameti, toho se nebojim ze by se to usmažilo, když šáhnu na jádro z druhý strany tak tam neudržím prst ani 2 s
doporucene mne tak moc nezajimaj, hlavne abych neprekrocil maximalni, ale jede tak uz douho, pul roku az rok /nevzpominam si/ a vetsinou 24h.Citace:
Původně odeslal mitchi
asi som sa zle vyjadril,to su max. doporucene teploty :wink:Citace:
Původně odeslal mager
mam sice gf4-ti4600 ale asi to bude dost podobny co se tyce vyzarovanyho tepla
prilepil sem na chip zalmana a po par minutach se na to nedalo sahnout, jinak sem to zkousel ofukovat 80 vetrakem na 5V asi tak ze vzdalenosti bocnice a stejne to docela topilo ale bylo to pouzitelny
takže to normálně a stabílně funguje???Citace:
Původně odeslal Galaxi
holt mi nezbyva nez se drzet aspon do max teploty co si otestuju ze je stabilni / tech 80/.Citace:
Původně odeslal mitchi