Chci si koupit nový case a designově se mi líbí Neonlight MidiTower http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=42153 , máte někdo k němu nějaké zkušenosti a připomínky co se týče funkčnosti atd. Přijmu jakoukoliv kritiku i chválu. :-)
Printable View
Chci si koupit nový case a designově se mi líbí Neonlight MidiTower http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=42153 , máte někdo k němu nějaké zkušenosti a připomínky co se týče funkčnosti atd. Přijmu jakoukoliv kritiku i chválu. :-)
Ten má myslím poměrně solidní vnitřní uspořádání, ale pořád je to levná pixla od sardinek co se s nějakým silnějším diskem celá rozklepe (jako můj starej EC 607 vs. WD400BB :-o :lol: )
Přesně tak. Tyhle skříně jsou akorát na h....
Ale jsou celkem hezký. Ten vnitřek je stejně nic moc. Lepší je Chieftec a taky mnohem kvalitnější a taky mnohem dražší. :roll: :roll: :roll:
Nevíte někdo jak je to v tý bedně, když tam přidám třeba cdrom mechaniku, jestli je vidět celá nebo jestli je schovaná za záslepkama, kdyby byla vidět celá tak by ty šedivý mechaniky uplně kazily celkovej vzhled ???
ano na vrchu mas dve pozicie na napr. cd-rom, a su za tymy zaslepkami, staci z cd-romky vytiahnut prednu listu (ta co sa vysuva) a ono to ma vlastne tlacitko a nekazi to vobec dojem.Citace:
Původně odeslal pedros
kazdopadne je to cool case .. design je nadhernej .. za ty penize lepsi nesezenes .. bitelna se mi zda dost, nevim co vsichni vidi na chieftecich me se osobne nelibi .. ikdyz je to urcite bezpochyby tuhej a tezkej case kterej je dobry mit schovanej nekde pod stolem a nehnout s nim z baraku
ja chtel mit peknej , kvalitni a prenosnej case tak jsem koupil neonlight
navic s oknem vypada o dost lip .. check WWW
Citaj tu http://www.case-modding.host.sk/guides/neon/neon.htmCitace:
Původně odeslal pedros
Díky za info a podporu, už jsem rozhodnut.
Mno bytelná teda moc nebude za ty peníze...Citace:
Původně odeslal Anys
Víš kolik lidí na LP mělo Chiefteca? (Já, KUBA, Voky, Dee, Warlord a ještě někdo, 6/24 je myslím dost velkej podíl)Citace:
Původně odeslal Anys
Tuhej a těžkej case to je a to je výhoda - když se ti tam roztočí DVD tak se to celý nerozklepe... větráky v tom nerezonujou a vůbec... kdybys ho měl tak budeš mluvit jinak.
Já měl Eurocase, kromě vady se zdrojem (vodorovně u CPU) jsem na něj nedal dopustit, ale když jsem ho vyměnil za Chiefa, tak jsem teprv viděl, o co jsem přicházel.
Takže - nejdřív si ho detailně prohlídni a vyzkoušej a pak komentuj :wink:
dee má pravdu, já měl enermaxe, myslel jsem si co nemám, ještě sem v něm měl plexi a katodu- byl velice pěěkný, teĎ mám teda toho chiefa no a bytelnost sama, všechny stěny jsou vystužený, no ale trochu mi rezonujou vrátka když jsou otevřený a mám roztočený cd na 50* ,ale když zavřu vrátka tak ani tuk,
jak někdo už říkal, kdo chce poč. skřín tak neon, kdo chcel ale case tak chief
ano jsou na trhu case které jsou profi -jako Thermaltake http://www.thermaltake.com/products/Xaser3Menu.htm ale za 9 000 Kč -pravda že na ni šetřím ale ted mám neonlight v tuningu a jsem spokojen a vůbec se mi neklepe jak někdo tu píše - a myslím že tu platí známé ( poměr cena výkon) myslím že v této "cenové relaci "je přímo výborná a že nad ní není -za 1400 case s predním vývodem na USB a se dvěma ventilátory na odvětrání case a s čidlem na teplotu a s funkcí turbo a displejem ukazujícím teplotu --je opravdu super -a jak říkám buduli chtít mercedes mezi case nekoupím schief jak tu někdo vychvaluje (i když každej chválí svoje ) ale Thermaltake měl jsem v ruce a to je CASE
mi teda řekni jakej je rozdíl mezi xaserem a chieftecem, teda kromě 6,5 tisícůCitace:
Původně odeslal Fred
Tak tu si dovolim tvrdit, ze Thermaltake nie je ziadny Mercedes. Nanajvys taky VW Passat. Mercedes je podla mna Lian-Li.Citace:
Původně odeslal Fred
Ceny: 15-20 tisic :wink:
Naprosto souhlasim, Lian-Li je nekorunovanym kralem vyrobcu casu... A ty ceny tomu odpovidaji... 8-)Citace:
Původně odeslal Quillin
2Marty:
si me nepochopil .. ja nepotrebuju case kterej vydrzi kdyz ho prejedu autem :wink: nic mi v nem nerezonuje je tak akorat .. ja si tenhle case koupil hlavne kvuli designu .. mam monitor mys a klavesnicu ve stribre a k tomu mi bilej EC5410 neladil .. jsem spokojenej s tim co mam tak proc to menit
kdybych hodlal do kejsiny vrazit 4k tak si koupim chiefa ale me staci zatim neonlight za 1200,- .. ale radsi uz bych si koupil TT XASERA III 8-)
jinak Marty RESPECT .. mel si skvelyho vodnika ten Eurocase jsem malem nepoznal :-)
To ja sem mel taky Chiefa. Nic proti - je to suprova bedna, ale na me byla fakt brutalne tezka :-( Takze sem nemoh prenaset kompa, a to me stvalo :wink:
Ted uvazuju ze toho neonlighta taky koupim, jen by me zajimalo jak sou vyredeny ty krytky na mechaninky? Budou tam videt ledky od palirny??
Přesně tak...Citace:
Původně odeslal Anys
když kupuju kejs, tak je blbost počítat design. Design totiž bývá dost kýčovitej, nebo zase moc decentní - a ten můj eurocase 607 jsem koupil protože to bylo to nejlevnější a ještě jsem nevěděl, co to kupuju - chybička ;) nicméně všechno se dá upravit k solidnímu vzhledu.. ;) kdo neví o čem je řeč .. http://neptunexp.pc.cz <- to je Eurocase MD607A, originál http://www.eurocase.cz/cgi-bin/Loade...ch&Page=MD607A ... ;)
[noflame] PROFI :lol: :lol: :lol: vždyť je to akorát zmršenej chieftec. Thermaltake je řešení pro zázoby co chtěj vypadat jako OCeři :lol: :lol: [/noflame] .. mně se teda vůbec nelíbí.. je to kýč jako skoro všechny neonlighty.Citace:
Původně odeslal Fred
A samozřejmě, LianLi rulzz.. ještě se daj uvažovat další značky jako AOpen, Casetek a podobný..
A mas cernocha aby ti tu 15kg bednu vlacil na lanparty ? :-) nechcem tym povedat ze to nie su dobre skrinky ale su aj lepsie, napriklad moja 5kg :-)Citace:
Původně odeslal Marty
Ze by v kilach, vetrakoch a par nepodstatnych drobnostiach ako je design ?Citace:
Původně odeslal eraser
no pokud vezmu v úvahu že od Chieftecu beru Al model tak mi vychází hmotnost stejné, větráky, co s nima neníproblé dokoupit a design je rozdílnej u každý case s tím se nic neudělá....Citace:
Původně odeslal TimeLord