Mám na mysli Relisys Te 988 je to 19-stka a má tieto parametry :arrow:
1280x1024 @ 85Hz, 1920x1440 @ 60Hz, CE, MPR II, (TCO 99 optional), Dot Pitch 0.26mm
Díky za každý názor :-)
Printable View
Mám na mysli Relisys Te 988 je to 19-stka a má tieto parametry :arrow:
1280x1024 @ 85Hz, 1920x1440 @ 60Hz, CE, MPR II, (TCO 99 optional), Dot Pitch 0.26mm
Díky za každý názor :-)
relisys nic moc obraz :(
nektere primo hnus
Presne tak - nebrat! Jeden horsi ako druhy...
tento monas som mal, NODPORUCAM... Obraz naozaj vyblity... :-o
Tá elektronika, čo tam je, je vhodná tak pre priemernú 17".Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Takže my doporučujete upgrade ??? ;D
Kúp si napr. Samsunga 757DF alebo 757NF. Prípadne nejakú Iiyamu alebo také niečo.Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Co to je TCO 99 (Optional) ? ???
takovýhle parametry a ještě o jěco lepší má moje 17" ;D
Ty mas ale odvahu nazyvat cokolvek od Relisysu monitorom :wink:Citace:
Původně odeslal Pyroteam
No lenže ja by som chcel 19-stku :wink: Tie samsungy sú pokial viem 17 :-( Ale inak začínam uvažovať o 19 LCD, aký byste odporúčali ???Citace:
Původně odeslal andy
Lepsie kvalitnu 17" ako shitovu 19".
tak tak, oci mam jen jedny :roll:Citace:
Původně odeslal Rainbow
Tie Samsungy sú aj 19-ky napr. 959NF. To máš pekný cenový rozdiel 19 CRT a 19 LCD ;DCitace:
Původně odeslal Pyroteam
No to ja viem :wink: Ale ked na to človek má ;D
A hlavne ked to potrebuje.
Ked na to clovek ma tak preco clovek uvazuje nad Relisysom a nekupi si EIZO ??? Asi az tak vela nema co :?:Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Relisys nekupuj!!! Je to shit! Ja mám so svojim iba samé problémy. Obraz je o ničom, taký trochu do zelena ???
Ja relisys už mám a uvažujem nad upgradem na 19 LCD :wink: Chápeš ??? Ja si nechcem kupovať relisys :wink:Citace:
Původně odeslal Quillin
Tak preco sa pytas na nazor ostatnych, ze aky je to monitor, ked uz ho mas doma na stole ??? Celkom nechapem, co to nevidis sam?Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Pýtam sa preto lebo to sám neviem presne posúdiť a chcel som vediet názory ostatných. Inak zda sa my to byť lahko podpriemerný monytor. Testoval som ho pomoci nokia monytor tester a zistil som že má horšiu geometriu, trochu pumpuje a má moiré. Ostatné testy zvládol docela fajn ;D A však po 4 hodinovom koukání do nej ma bolia kukále tak ako skaždého iného CRT. A preto uvažujem o LCD :wink:Citace:
Původně odeslal Quillin
tiez som nad nim rozmyslal, ale ked som videl ten obraz.....utekal som
z predajne rychlo prec ;D
ale poviem vam nieco ine: v predchadzajucej robote sme mali jeden
monitor, ktory mal minimalne 10 rokov, 14palec, color, robilo sa na
nom kazdy den, vypinal sa iba na noc, a fachcil uplne v pohode..
Som zvedavy kolko vydrzia tie dnesne....
To my máme v robote 15 relysis a tie bežia už aspon peť rokou a uplne bez problémovo 8-)Citace:
Původně odeslal lol555