Ten jsem to cet na tehnetu.Pripada mi,ze Nvidii dochazi dech.Protoze pridat jen podporu AGP 8x a pojmenovat to hned jinak se mi jevi prinejmensim jako neslusne.Pro ty co nevedi o co jde: jedna se o Ti4400 a Ti4600 jen s podporou AGP 8x. :?
Printable View
Ten jsem to cet na tehnetu.Pripada mi,ze Nvidii dochazi dech.Protoze pridat jen podporu AGP 8x a pojmenovat to hned jinak se mi jevi prinejmensim jako neslusne.Pro ty co nevedi o co jde: jedna se o Ti4400 a Ti4600 jen s podporou AGP 8x. :?
tak to je zoufaly 8)
Nevím co se divíte, to je normální martetingovej tah. Já dělat u Nvidie, tak udělám taky něco podobnýho. Lidi uviděj vysoký číslo zjistěj, že to umí AGP8x a jdou do toho. K tomu ještě novou desku, abysme to AGP využili, že... K nový desce lepší procesor a víc paměti a šťastný jsou fšichni. ;)Citace:
Původně odeslal ITpozemstan
no nevim ja sem videl jen ti 4200 s agp 8x normalne
a žádné ti 4800 ne
ti 4200 s AGP 8* se bude menovat setjně ale TI4600 s agp 8* se přejmenovala na ti4800 a ti4400 s AGP8* na ti4800SE
a az zmeni barva samolepek tak to bude TI 5000 ;D
to je de*ilni, ja kdyz uvidim napisy ti4800 a ti4800SE tak bych rekl ze ti4800SE bude lepci :|Citace:
Původně odeslal Vlada
Pokud ovsem SE neznamena S.h.i.t. Edition nebo neco podobnyho :-D
To je cela Nvidia :roll:
hold nie musia ludom natlacik ked sa ich vlajkova lod NV30 stale oddaluje.
:evil: Biznis je biznis :evil:
Len aby to nepretlacila az do gati ;D
jj docela bych rek zhe je to aji na 2 vjecy ale pokud si mysli nvidia zhe AGP8x vypada lip tak prosim :o
Keď si uz platia tým marketingovým analitikom tie stotisice doláčú tak už musia niečo vymyslieť ;D aby nalákali zákazníka.
LOL ;D
Nvidia konci s vyrobou GeForce4 4600, ale chysta novinky
viz. http://www.zive.cz/h/Uzivatel/Ar.asp...08261&CAI=2104