chtěl jsem se zeptat na par věci:
1-takže jak je to s těma čislama co by na ni mělo byt jestli je to dobra serie??
2-jak je to s tema barvama?? a serie AGOIA..jaka je ještě??
dik za odpovědi na par blbějch otazek :-D
Printable View
chtěl jsem se zeptat na par věci:
1-takže jak je to s těma čislama co by na ni mělo byt jestli je to dobra serie??
2-jak je to s tema barvama?? a serie AGOIA..jaka je ještě??
dik za odpovědi na par blbějch otazek :-D
1-neviem :oops: , ale je to uveden v starsix threadox
2-mam seriu AROIA a zatial som spookojny. O5- v starsix threadox je niekde uvedena tabulka serii, vzhladom na OC
stvorcislie za AGOIA je datum vyroby t.j. 02XY, XY je tyzden vyroby
mal som 0211 a 0224 a isli pretaktovat zhruba rovnako, 2200+, takze je to asi jedno, ale su tu aj taki co im nesla moc vysoko...
ostatne cisla su u 1600+ rovnake, teda okrem serioveho ;)
s farbami asi tak, ze niektore zelene XP sa nechceli dat odomknut, ale to uz je myslim minulost
tie agoie som mal vsetky zelene, odomykat som ich zatial neskusal
tak tak, jeste bych chtel dodat ze je dobra serie i 0212 kterou mam ja a to XPcko jede na 1800MHz pri default voltazi!!! ;)
no ja som mal AGOIA 0212 a isla krasne na 1800MHz a teraz mam 0224 ale cakam na dosku nex ho testnem vo svojej.
říkáte 212, kurňa tu mám taky. Zatím jsem taktil jen pomocí FSB,takže nejvíš tak 150MHz - mám SDR paměti
ale jakmile ho vodemknu, zahořím, pustím do něj aspoň 2,3V a běda jestli nepude aspoň na 2500+ :lol:
si nejak veris ;DCitace:
Původně odeslal Staňour
Vcera som skusal neodomknutu AROIU 1600+ 0207 a isla ako tak na 166, pri 180 bootovala, ale nebola moc stabil ;) Viac som zatial neskusal, ale teraz ju idem odomknut a bude mazec 8)
Tady máte to zmiňovaný srovnání... jaká série je nejlepší na jaký rating.Kód:XP1500+ AGKGA (10) AGOGA (8) AGKFA (6) AGNGA (4)
XP1600+ AGOIA (10) AROIA (9) AGKGA (8) AGOGA (7) ARKGA (6) AGNGA (5) AGLHA (4) AROGA (3) ARNGA (2)
XP1700+ AGOIA (10) AROIA (9) AGKGA (8) AGOGA (7) ANGKA (6) ARKGA (5) AGNGA (4) ARNGA (3)
XP1800+ AGOIA (10) AROIA (9) AGKGA (8) AGOGA (7) AKYGA (6) AGLHA (5) ARKGA (4) AGNGA (3)
XP1900+ AGNGA (10) AROIA (9) AGKGA (8) AGOGA (7) AGLHA (6) AGOIA (5) AGKGA (4)
XP2000+ AGOIA (10) AROIA (9) AGOGA (8) AGNGA (7)
XP2100+ AGOIA (10) AGOGA (9)
Tb2200+ AIRDA (10) AIRGA (9) AXGIA (8) AXDAD (7)
tak díkes jo a jestli se budete chtit zbavit nejaké slušné 1600+...
tak mi napište :)
Tu tabulku moc nechapem.
TO je uvedene tak ze od akej frekvencie po aku je ta ci ona seria dobra ???
Preco su tam tie cisla ??? Su to mesiace v roku ???
A nakoniec preco je jedna seria viac krat v jednom riadku ???
Dik za odpovede :roll:
XP1600+ AGOIA (10) AROIA (9) AGKGA (8) AGOGA (7) ARKGA (6) AGNGA (5) AGLHA (4) AROGA (3) ARNGA (2)
no typuju že kdybys měl např AROGA nebo ARNGA taxi mužeš naliskat ;D
Akoze daco ako : Ze 2 ARNGA z 10 idu pretaktovat na tu frekvenciu hej :lol:
No co sou ty čísla nevím, možná pravděpodobnost koli procáků z deseti se dá nataktit - ta tabulka je ukradená z AOA fora, ale nevšim jsem si žádnýho řádku kde by něco bylo víckrát ???
Podle me ty cisla jsou neco jako hodnoceni - 10 nejlepsi, 1 nehjorsi :)
Taky se říká, že hodně záleží na tom, jestli je procák z "vnitřku" křemíkovýho wafferu nebo z okraje. Prej ty z vnitřku choděj líp? Konkrétně já mám AGOIU 0223 a chodí na 1,70V (1,69V dle SpeedFanu) na 1640MHz. Zkoušel jsem ji i na 1,65V a to už byla při 1640MHz mírně nestabilní.
Nemyslim ze mi predajca povie ci je zo stredu ci okraju :lol:
Ale do tej 1600+ na buduci mesiac idem... joj keby to tak bola T-bred step A :wink:
By mi brutalne stacilo :-D i ked take nizke nejsu...
No dobre a co znamenaju tie pismenka za cislom? Teraz som kupil xp1600+ agoia 0224 xpaw. O com hovori to xpaw???
Semik: No, mozna by ses divil. A pokud ti to nerekne prodejce, tak prece pohlednes zkusenym okem odbornika a reknes: "Aaa, stepping Y (pozn. nebo 4), ten je panecku ze sameho centra" :wink:
hehe možna budu mit taky 1600+
kamošovi klekla dal ju reklamovat ale on ju spalil a tak myslel že mu ju nedaj a kopil novou
ted asi po měsicu řekl že mu ju vyreklamovali ;D
Jo taky bych rekl ze ty cisla jsou jako hodnoceni a 10 je nejvic.
By pozeral ako puk :lol:Citace:
Původně odeslal Damian
ehh o čem je řeč ;D