Puvodne jsem chtel 9500Pro, ale $40 navic uz me nezabije, holt si pujcim ;D
Jakej je Powercolor? Pak samozrejme buit by ATI....
Poradte pls..
Printable View
Puvodne jsem chtel 9500Pro, ale $40 navic uz me nezabije, holt si pujcim ;D
Jakej je Powercolor? Pak samozrejme buit by ATI....
Poradte pls..
Powercolor nie su zle. :wink:
No cenove mam na vyber Powercolor a zrejme original ATI.
No zle ani nie su, ale ta co mam ja nie je ani nic extra. Pamate Hynix 3.5ns a nejdu takmer vobec taktovat. Asi dost zalezi na aky kus narazis. Inak co som pocul o modeloch 9700 a vysiie od PowerColoru tak vraj nie si zle.Citace:
Původně odeslal Martin83
Takychto threadov je tu uz asi 7 tak si daj tu namahu a vyhladaj si ich. Kazdopadne neexistuje jasna volba, vzdy zalezi na tom ako sa vydari GPU a pamate a na to vendori vplyv nemaju.
No zadnej takovej thread jsem nenasel :-)
Obecne ttreba Manli je sracka... O to mi jde. Znacku. Powercolor vubec neznam. Jakej je? A original built by ATI? V poho?
:lol: :lol: :lol: :lol: Tak ty myslíš tuhle original Ati že ;D :arrow: http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...3828&level=123 to je ta "shit" Manli kterú si hore spomenul :lol:Citace:
Původně odeslal Octopuss
Ale inak ja ju mám a je fakt skvela nemožem si ju vynachválit :-) S OC. som sa dostal 351/303 pameti už viacej nejdú ale GPU ešte pojde :-)
To je PowerColor :wink:
skus pozriet sem:Citace:
Původně odeslal Octopuss
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=19862
alebo
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=18779
alebo
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=19143
viac sa mi hladat nechcelo
Jo timelord ma recht.Takovych auditorii je tady fakt dost. Obecne plati,ze nej jsou Hercules,Gigabyte a Sapphire.Jinak dost lidi chvali i Powercolor ale i s Manli a Clubem-3d se da za dobrou cenu prezit /je ta ramka u nich casto byva max na cca 303/.
Jaky maj bejt na 9700 pameti?
Btw dal jse hledat "9700", coz mi samozrejme zadny vysledky nehodilo, tak mi to snad prominete...
Na R9700nonpro byvaji casto 3,6ns Hynixy a ty casto jdou aspon na 330. Ty ale vetsinou dava Hercules a Sapphire. Jinak ostatni casto davaji 3,3ns Infineony /mel je muj club/,ale ty jdou taktit prave tak na 303 zhruba.Citace:
Původně odeslal Octopuss
Aha... Powercolor dava jaky? :-) Nevi nekdo? Ja to nejak brutalne taktovat nechci, ale prece jen dobra pamet je dobra pamet... Jaky jsou vlastne default frekvence jadra a pameti? Jsem linej to hledat :)
já doporučuju saphire ..... to je ale překvapení ..... ;D ......jinak - maximální spokojenost......
Prekvapenim nedycham ;D . Kdyz jsme u tech prekvapivych vyroku...ja doporucuju Hercules :oops: Ale podle pomeru cena/vykon/kvalita/znacka (to je sakra pomer) bych taky bral Sapphire. Dneska stoji necelych 9000Kc a myslim,ze oproti mene znackovym az neznackovym se vyplati tech par stovek priplatit.Citace:
Původně odeslal Jezyn
Nakonec jsem si objednal Powercolor. Drzte mi palce !
Mimochodem, u nas stoji nejlevnejsi shitka 9700 8300, me bude stat asi 5500.
tyyyyyy voleeee, ja ci takyyyyyyyyyyy ;D ;D
Vtip je v tom, ze to objednavam pres kamose ze statu a samozrejme v podstate neni zaruka. Teda je, ale kdo by se posilal s kartou do Ameriky ;D
;D tak to je DOBRA CENA.
Vtip je v tom ze tu zacinas zbytocny thread a aj tak si potom spravis nieco ine :-) Dufam ze ju dostanes s 3.3 Infineonmi :-)
Jak nieco ine? Vzdyt jsem psal o Powercoloru a Powercolor koupim :-)
Mimochodem nechapu ze 3.3 pameti jdou lip taktovat nez 3.6 ???
cim menej tym lepsie :wink:
No prave proto se ptam, nekde jsem tu cet ze pameti xy 3.6 jdou taktovat lip nez abc 3.3
Si predstav ze mas kopu pamatovych chipov vyrobenych rovnakou technologiou. Ked trh potrebuje 3.6 tak na nich vytlacis ze su 3,6 a vyexpedujes, ked potrebuje 3.3 tak ich oznacis 3.3 a vyexpedujes, si myslis ze budu robit matrice pre ten isty typ zvlast pre kazdy takt pamate ? Ked si pozries specification sheet napriklad pre tie hynyxy tak uvidis ze ten isty typ pamati je dodavany s viacerymi pristupovymi dobami. samozrejme typov je viac.Citace:
Původně odeslal Octopuss