Jak si myslíte že pojedou tyhle paměti jsou to cl2,5 ??? Zítra si pro ně jdu tak by mě zajímaly vaše předběžné typy :-) Vím že Mosel je dobrá značka ale co vy na to ???
Printable View
Jak si myslíte že pojedou tyhle paměti jsou to cl2,5 ??? Zítra si pro ně jdu tak by mě zajímaly vaše předběžné typy :-) Vím že Mosel je dobrá značka ale co vy na to ???
Moc lidi je tady nema ale zkusit je muzes urcite nezklamou - podle me....
Zklamaly :-( Místo CL2.5 mi do prodejny poslaly CL3 :-( No hrůza přinesl jsem si je domů a začal je testovat. Na CL2 nejely ani na 140 a míň už jsem neměl sílu testovat :-( Maximum bylo 180 CL2.5 no hrůza :? Ještě že jsem si v tom krámě vyjednal že když mi nebudou vyhovovat tak je můžu do druhého dne vrátit :-) Nikdy více Mosel :-(
co je na chipech?
Oni totiz Mosel Vitelic ani CL2,5 nevyrabi :evil:
Co je na cipech jsem napsal ve svem threadu o 512 Moselech....ale JSOU to 5ns
Už to není pravda, včera jsem přinesl z TSBohemia 2ks MOSEL 512MB PC400 CL2.5 ...... jedou sqele na desce Gigabyte KT600 v plném režimu PC400 tak jak mají ..... osobně mám MOSELY 2x 256MB PC266 v ABITU NF7 na dual-ram a jedou mi na PC333 v SPD režimu jako po másle v synchr. provozu s XP2100@2700+ .... takže sqelé kousky ..... MOSEL DOPORUČUJI ...Citace:
Původně odeslal PhoB
2Alien: Tak ty budes mit asi ORIGINAL Mosel. Ja jsem mel pouze Major on buffalo. Co je na tech pametech napsany + na samolepkach? Dik
Na těch 512kách už to nezjistím, včera šly oba PC zákazníkům, na těch mejch se podívám doma, ale myslím, že pořád stejné ..... jen logo MOSEL a řada čísel ..... nic víc ..... MOSEL to tak mejvá .....Citace:
Původně odeslal PhoB
Ty mas svoje 256ky totozne s temi prodanymi 512mi? Byla na tech 512 pametech nebo i tvych, nejaky nalepka? Co na ni bylo?Citace:
Původně odeslal Aliencz