Asi mi shoří NB i SB když půjde na 333Mhz ?
Jak je na tom teplota BARTONA?
Je výhodnější koupit Barton nebo Thougbred třeba 2600+,jak je to s výkonem slyšel jsem že se vyplatí Thougbred
Díííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííííííííííí íííííík
Printable View
Asi mi shoří NB i SB když půjde na 333Mhz ?
Jak je na tom teplota BARTONA?
Je výhodnější koupit Barton nebo Thougbred třeba 2600+,jak je to s výkonem slyšel jsem že se vyplatí Thougbred
Díííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííííííííííí íííííík
Blahozelam...
Jasne, ze zhori..... vsak, ked bez zvysovania voltaze a s 333 FSB bez problemov chodi Athlon XP 1700+ pretaktovany na 2400+ (mimochodom ma viac real MHz ako tvoj draho kupeny Barton 2500+ ;))) )... tak podla tvojej "logiky" Barton, ktory je stavany na 333 FSB zhori :), priprav si hasiaci pristoj alebo kybel s vodou ;). Samozrejme, ze zhori aj ta doska, ktora je na Bartona stavana...
btw. tie biele cudliky zmacknes z druhej strany dosky...
btw2. voltaz procaku urcite nejaku daj ;), pre istotu ...... hihi
btw3. ... neber to vazne, robim si srandu, ale po tvojom prispevku sa ani ine nedalo robit ... :-)
btw4. nzc
Ja sem da FSB na 207 po koupi a NB ani SB mi neshorel :eek: :eek: :eek:
;D
Tak že FSB nebudu moc dat na těch 333MHZ?Citace:
Původně odeslal murko
Mily Hector, kludne to mozes dat na 333 MHz (resp. 166 ...), dokonca aj o dost viac. Pokial to budes mat na default voltazi (pripadne trochu vyssej V), tak nehrozi, ze by ti nieco zhorelo... iba ak bez chladicov...Citace:
Původně odeslal Hector
Jasne ze ti nic nezhori. Ta doska podporuje Bartona tak o co ti ide? :roll: Ja na nej prevadzkujem TBreda (ako inac) pretaktovaneho a ide na 333 od zaciatku - este mi nic nezhorelo. No problemo 8-)