Promyslim ze bych si objednal tuto desku, jake s ni mate zkusenosti. Dam k ni Athlona XP 2200+.
Printable View
Promyslim ze bych si objednal tuto desku, jake s ni mate zkusenosti. Dam k ni Athlona XP 2200+.
mam jejiho predchudce a je dobra a dokonce sem uz stavel i pc s msi kt4ultra.
deska je stabilni ale nastaveni biosu trosku pokulhava a taktit na ni moc neslo(mozna se to novym biosem spravilo nevim :?: )
MSI su stabilne, uz menej vhodne k pretaktovaniu (aj ked vysledky su dobre), ale celkovo su v pohode....suhlasim s HEllerom
řekl bych že je dost dobra ma KT4-V a jsem s ni spokojen i s taktovanim.Jen změna napětí v BIOSu je možná jen o 0.1 V ale to se da jednoduše vyřešit.
No, zas tak jednoduše ne, ne každej má odvahu dělat vcore mod :)Citace:
Původně odeslal Fleak
ještě ke všemu na těch SMD regulátorech co osazujou MSI, na ECSkách jsou klasický DIP a to je o něčem jiným ;D Ale to je offtopic.
MSI my vobec nesedi neviem preco :? :?
To mi sedi, mam uz od nich 4 deskuCitace:
Původně odeslal Jozef Kubicka
Dosku mam od kedy vysla v SK, stale najnovsie BIOSy - teraz uz ma dokonca aj soft chladenie v BIOSe ! (HALT based). Mam na nej nataktovany procak podla popisu dole a stabilne od prveho dna. Uznavam samozrejme ze su aj lepsie dosky ale mne plne vyhovuje.
Já v MSi taky nemámmoc důvěru, protože kamoš už třikrát reklamoval jejich desky, jednou s KT333 a dvakrát s KT400. Na druhou stranu když vyrábí desky pro servery Dell a dokonce nám ukradli výrobu serverových desek z Česka, tak to nemůže být úplný shit.Citace:
Původně odeslal abc
V tomto pripade bych hledal zavadu mezi klavesnici a zidli... :lol:Citace:
Původně odeslal Kema
Já první ;D Děkuji bohu a dodavatelům TNTradu že neměli KT266A kterou jsem původně chtěl. :wink:Citace:
Původně odeslal abc
No já mám MSI KT3 a jsem naprosto spokojen. Jen mi trochu vadí to nendám FSB víc jak 150. Když dám 151 tak to vždy nenaběhne přitom vím, že CPU by zvládl daleko více. Slyšel jsem, že to MSI má možná nějakou ochranu proti přetaktoávni.
Poraďte, je na to nějaká vychytávka ???
Jo, a víte o nějaké desce od MSI na socket A s chipovou sadou nForce . . . . .: . .???
MSI je prostě firma, která vyrábí značkové karty a né nějaké dreky !!!!
!!! Já bych to přirovnal k oblečení > MSI=NIKE
MSI si sama prehodi delicku kolem 152-153, tak to jeste zkus hodit o něco víc. Co maš za procak?
No já mám AMD Athlon XP 1800+ (agoia) a mám to taktlé na 2100+ (více mi deska nedovolí). A teplota je 42-45.
Jo a ještě pro vysvětlenou, co je to to "prehodi delicku"
Já to doma testnu, a pak večer ještě napíšu.
Ta dělička je to, že když maš FSB na 133, ale třeba sběrnice PCI jede na 33,3 a 133 by asi těžko zvladalo.. Tak se tam šópne dělička 1/4 čimž se PCI dostane na hodnotu 33,3 ty když tam dáš FSB 150 tak ma PCI 37,5 a to už nemusí něco zvládat.. Ale osobně si myslim, že ti nezvlada procak. Možná bude lepší, když si procak ''otevřeš'' a hodiš to na 166 FSB a dáš menší multak.Citace:
Původně odeslal Pavel Zbranek
Ja mam KT4VL tejden a zatim jsem s ni spokojen. Rek bych, ze je lespi jak DFI.
Sorry tak brutální zpoždění. No já jsem to testoval po 1 FSB až do 160 a nic >>> taky si mylím že to nedává procák a na to otevření jsem už taky uvažoval, bylo by to jediné východisko ale nemužu nikde sehnat ten vodivý lak (já jsem se snad ptal všude a všech)Citace:
Původně odeslal Mirectec
Nemaj ho náhodou v GM ????