Tak stojim nad otazkou jestli mam bymenit svoj stare zku*** nepřetaktovatelne Palomino za 1700+ TB B0. Myslite ze to ma cenu?
Printable View
Tak stojim nad otazkou jestli mam bymenit svoj stare zku*** nepřetaktovatelne Palomino za 1700+ TB B0. Myslite ze to ma cenu?
Pokud to chces nataktovat, tak urcite... ale radeji si jeste osefuj serii... ale rozhodne bych menil pokud je good serie a chces taktit.... :wink:
...JASNEEE :wink:
Určitě!!!!Rozhodně ho v pohodě přetočíš a když ho budeš mít jen na 2000+ tak ti nebude vubec topit.tAk do 37°C.To zas***nýPalomino topí jako blázen.Holt 13 mikronu je 13mikronu.
Neváhaj ani minútu...
1700+ TB0 aj v kombinácii s najhoršou sériu dostaneš na 2000+ a pritom to bude tepelne menej náročné... Pri troške štastia z toho bude 2200+ DUT3C až 2600+DLT3C - to podľa série...
A tú 2000+ predáš na nejakom nie OC webe - keď hodíš dobrú cenu, určite sa niekto nachytá...
Za tychto okolnosti neni co resit ;D Minimum budes mat domec XP2400+ a to sa vyplati 8-)
"Neoplati sa to" ( :lol: )
Já jsem to před měsícem udělal.
1. Teplota šla dost dolů - tiché PC
2. Palomino jelo stabilně 10,6x166MHz T-Bred (DUT3C) 12x168MHz
3. Palomino při stejné frekvenci jako T-Bred je výkonnější :evil:
4. Cenově mě to vyšlo tak, že jsem na tom vydělal 200Kč
Takže záleží na tobě, ale já nelituji. ;D ;D
o to mi de. Mit tak 1700+, 1800+ ale aby sla sbernice na 166 MHz. Asi si ho nekde nejprve pujcim, zjistim pretaktovatelnost a potom hura do toho.Citace:
Původně odeslal apes
BTW na mem nepretaktovanem Palominu mam pri 100% zatizeni kolem 70°. Hruza, co dodat ...
A stejne planuju nakup TT volcano. Doporucte mi nakej, nevij jestli je hodne velkej rozdil mezi 7+, 9 a nebo 11. Krome ceny.
Rozhodně to cenu má. Mam ho vod neděle, předtim sem měl 1700+ A0, kterej měl limit kolem 1580Mhz (jel sem s nim 170x9). Teď mam toho v popise a jedu s nim 185x11. Chladim to AC Cooper Silent nonTC.
Shrnul bych jeho výhody:
1. za dva litry dvougigahertzovej procák
2. odemčenej násobič, takže můžeš nahorů s FSB
3. netopí, takže pokud nejdeš do extrémů, stačí obyč. chladítko
Dokonce bych řek, že ten procák je na to stavěnej, takže to neni OC. ;D
No hlavne abych sehnal serii JIUHB nebo DLT3C. Ty jsou asi ne OC nejlepsi co ?
A doufam ze mi pujdou pameti. Original jsou 333/CL2.5, ale jedou v pohode 333/CL2. Tak snad nakej OC vydrzi. Jsou to PQI cipy.
...JIUHB a DLT3C :arrow: kazde je o niecom inom, ale spolu to suvisi :!:
...podla mna na 99% uz dnes na zly TBred XP1700+ nenatrafis, tj na Tbred, ktory by nesiel na min. 2100MHz :!:
Souhlasim se vsema rozhodne do toho jdi. Ja ho mam taky a je to spica. Kdyz trefis dobrou serii, tak tyhle ty procesory jdou taktovat upne v pohode. Ja to mam pretoceny na defaultnim napajeni 1,5V a zkousel jsem Prime 95 a naprosto v pohode. Teplota 52/38 pri chlazeni AC Slim Pro TC
Co sem se tady dočet, tak: DLT3C je lepší než DUT3C, JIUHB je prej lepší než třeba JIUGB, SPMW a XPMW je lepší než třeba MPMW, je lepší, když uprostřed toho dlouhýho čísla je napsáno 28 než 25 - ale vo tom jsou tady tuny příspěvků a taky vo tom, kde je zrovna mají na krámě.
Paměti: mam nounejmy DDR333 a jedu s nima na 185 (ale na horší časování) - to ale nevadí, protože paměťová propustnost je i tak vohodně vyšší.
Kde si sebral ze je Palomino vykonejsi nez TBred na stejny frekvenci? IMHO blbost. Je to stejnej procesor, jina vyrobni technologie.Citace:
Původně odeslal apes
Tiež sa mi to nezdá... Nemá to ani cache navyše, ani nejaké prerábky architektúry, tak neviem ... :?:Citace:
Původně odeslal MaPa
kazdopadne ANO! tak jak pri referendu o unii...
jasně, vyměň toCitace:
Původně odeslal Simon Nytra
ten samy umysl z 2000+ na 1700+ a přetaktovat s epoxem aspon na 2900+ (tos se bude ripovat) ;D ;D
tak brutalni bych asi nebyl ale nakejch 2400+ nebo 2,2 GHz by taky nebylo na skody. Chtel jsem jit hlavne nahoru s freq sbernice.
...tak uz nevahaj a bez do toho :wink: lebo 1700vky "nebudou" :wink:Citace:
Původně odeslal malda
doufam ze jeste aspon 14 dni budou... Musim nakymu debilkovi prodat to moje palomino tak za 2500... To bude chvili trvat. Nebo nechcete to to nekdo i s chladicem ?
to iGor: kolik je tvoj freq v XP ratingu ? Nechce se mi to pocitat :-)
...neviem :? plus/minus XP2900+ ale vcera som ho dostal na 2470MHz pri 1.825V a 2 hod. primestable+pozeral som pri tom DiVX :arrow: neslo mi nic ine ako skusit ci pojde aj na 2500MHz
...inak keby neboli 1700vky aj Tbredy XP1800+ vyzeraju veeelmi dobre :wink: