MONIMA - Ostuda všech prodejců PC
V Monimě nic nekupujte. Jsou tam debilní, stupidní, negramotní prodejci. Mám s Monimou ty nejhorší skušenosti. Ani v nutnosti bych tam nic nekoupil. Ostuda všech krámů PC.
Prodejci jsou neochotní, nejradši by vás poslali do pr....
Vůbec počítačům nerozuměj, už jsem je párkrát vyskoušel.
Když si něco objednáte a požádáte, aby vám to dali stranou na jméno, že se za hodinu pro to stavíte. Vy tam příjdete a oni: "Bohužel, už to nemáme". To se mi stalo mockrát.
Pro pána jsem objednával sestavu za cca 90000kč. Když jsme přebírali komponenty, tak byli úplně jiný, než ty co jsem objednali a ani vám to neřeknou, jakoby nic. Prostě to jsou dementíci, chudáci.
Re: MONIMA - Ostuda všech prodejců PC
Citace:
Původně odeslal sybolinek
V Monimě nic nekupujte. Jsou tam debilní, stupidní, negramotní prodejci. Mám s Monimou ty nejhorší skušenosti.
Bohuzel se s tim da souhlasit. :-)
Do Monimy do Skolsky jsem chodil od prvniho tydne jeji existence. (Mel jsem pobiz bydliste.) V pionyrskych dobach byla opravdu dobra, ve sve dobe umeli sehnat temer vsechny normalni komponenty + ceny nemeli nijak premrsteny. Naucil jsem se tam chodit, koupil dily asi na 4 cela PC, maximalni spokojenost i s jednou jedinou reklamaci.
Pak to ale zacalo...
Jak se jenom trochu zmatorili, kvalita sluzeb sla velmi rapidne dolu. Pripada mi, ze kazdej novej prodavac musi mit IQ o 10 bodu nizsi nez ten predeslej a musi bejt pokud mozno co nejvic zaneprazdnenej a neprijemnej. 8-)
O reklamacich a stavu skladu se toho vsude na netu napsalo uz dost, me ale spis udivuje jejich absolutnde laxni pristup.
Dam priklad. -> Potrebovali jsme sehnat 512 MB RIMM do IBM Workstationu slouziciho jako On-line strizna. Tak jsem se mrknul na web, jaky IBM podporuje pameti a zacal hledat ve velkoobchodech. Nasel jsem je asi ve trech + nahodou v Monime. A svete div se - byly nejlevnejsi !
Tak jsem se o tom jen tak mimochodem zminil pred sefem - coz jsem nemel delat, protoze jsem obdrzel pokyn je v Monime koupit...
Ouha, tak jsem sednul k telefonu, nic jsem se nedozvedel a uz jsem klusal do Skolsky. Po 3/4 hodine cekani (po telefonicke domluve, ze se mi nekdo bude venovat!) jsem se domluvil s prodavacem, ktery se zdal byt celkem pri smyslech na vsech parametrech - mel jsem s sebou manual od IBM s pozadavky - spolecne jsme vyplnili objednavkovy formular, byl jsem ujisten, ze za tyden jsou zde a ja odchazel celkem spokojen.
Jenomze to hlavni teprve melo prijit - pameti samozrejme nedorazily za tyden, ani za dva, ale za TRI ! Byl jsem to dvakrat urgovat, protoze me samozrejme nadhanel zakaznik, ale oni jenom krcili rameny.
A kdyz pameti zazracne dorazily, tak nejspis stihly cestou zmutovat. = Jiny vyrobce, jine casovani, jiny takt !!! :evil: :evil:
Zkratka jsem tam stal, drzel v ruce objednaku, kde byly zakrouzkovany a podtrhany (!!!) dulezite parametry jak pro debily a v druhe ruce drzel uplne jine pameti..... Omluva, vysvetleni....NIC.
To me teda opravdu dozralo :evil:
Prodavac si neco vyslechl, (zkratka jsem to uz nevydrzel), hodil jsem jim pameti na hlavu a odkracel.
Stalo se pred 4 mesicemi. Od Te doby jsem tam nebyl a ani to nemam v planu...
Podle me jednaji podle arogantniho pravidla, ze misto jednoho nespokojeneho zakaznika prijdou dva novy. Podle delky front si to asi mohou dovolit... :|
At Monima prodava par predrazenejch chladicu a nesere se do niceho jinyho. HOWGH.