Chci novy procak, a nevim jestli me tam pojede. Mate s touto kombinaci zkušenosti??? XP 1800+ mne jede ale chcu novej..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Printable View
Chci novy procak, a nevim jestli me tam pojede. Mate s touto kombinaci zkušenosti??? XP 1800+ mne jede ale chcu novej..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Myslim ze tuto dosku mal Halen a 2400+ mu tam bez problemov slapal :wink:
Ne, rozhodne nepojede, nejvyssi procesor, ktery to podporuje je Palomino 1800+ tzn. to co uz mas... :-(Citace:
Původně odeslal sudak
Ale ale ja si myslim ze ti pojede, taky mam turbo a v nem AthlonXP 1700+@2100+ a no problem! Hod tam bios 3.6 a mel by ti ficet (Support AMD XP 2400+ & 2600+) :wink:Citace:
Původně odeslal Zilla
PS: Jde tam hlavne o nejake regulatory napeti prej se dost zahrivaji tim padem na turbu2 sou na nich pasivy, ale zatim sem si nevsim ze by se nejak zahrivaly! :-)
Rozhodne POJEDE ! XP1700+ jsem tam pretocil na 2000+ uplne v pohode bez zmeny napeti.Citace:
Původně odeslal Zilla
Podle oficialniho seznamu podporovanych procesoru to nepujde, z toho jsem vychazel ja...Citace:
Původně odeslal Petrt
A navic jsi nenapsal, jestli jsi to udelal zvysenim multiplikatoru nebo FSB, ale zadna deska s KT133A, kterou znam, nema delicku 1/5, takze bych si, byt tebou, nebyl tak jisty...
ta 1800+ jede pretaktovana 2100+ az 2200+. multiplikator muzu nastavit az 15 x ***..tak by ten 2400+ teoreticky snad moh jet. Na strankach MSI to moc casto neaktualizujou a hlavne ne takovy stary desky. pokud ten procak jede na K7T Turbo 2 tak me by to melo jet taky. Protoze vnich skoro neni rozdil. vypadaj stejne, ale Turbo 2 melo novejsi bios. Kdyz do te me mrchny nahraju novej bios, tak z ni bude K7T Turbo 2????? co vy nato????
Nebude, protoze jsou hardwareove odlisny (Turbo2 je na tom o dost lip ci se tyce pripravenosti na vetsi zatez). BIOSy mely tyhle desky stejny odjakziva.Citace:
Původně odeslal sudak
Ne, nezkoušl jsem to, Turbo LE jsem prodal i s Palominem, chladičem a SDRAM. Teoreticky by to šlapat mohlo, protože TBredy nemají tak velký příkon, jako Palomina. Palomino šlapalo v Turbo LE bez problémů na 1630MHz, zož je zhruba 2050+ a model numbering jsem tím překročil o 250 proti předepsané hodnotě, která je maximálně 1800+ pro model K7T Turbo LE. Osobně doporučuji zkusit desku prodat i se SDRAM a pořídit třeba Soltek FRN2-L, kterej stojí 3400 s DPH a pro začátek 256MB DDR333 CL2,5 - klidně neznačkovou s cenou tak do 900,- Suma nákladů na upgrade činí 4300 a kdyb se ti povedlo prodat desku a SDRAM za 2300, budeš doplácet jen 2000, což by možná i šlo. :idea:Citace:
Původně odeslal Semik
já bych řekl, že nepojede, když podporuje max Palomino XP 1800+ a žádné T-bredy
http://www.msi.com.tw/program/suppor...-6330%20Ver3.0
zkusil bych projít msi fórum, třeba tam něco bude
To myslis ty chladice na stabilizatorech napeti ??? Ty se daji udelat na kolene... Ja bych to zkusil :wink:Citace:
Nebude, protoze jsou hardwareove odlisny
Pojede to.
Já mám K7T Turbo (BIOS 3.6) + XP 2000+,a je to bez problému(zatím).
;DCitace:
Původně odeslal HonzaS
Dikec za info. O prazdninach koupim tu 2400+ a zkusim ju. Kdyz nepojede, tak koupim novou desku ;D
heh...tak se pak ozvi, jestli jede, páč kámoš má taky tuhle desku, tak aby věděl, co do toho může nacpat... :idea:Citace:
Původně odeslal sudak
To ti to mam nakreslit ? Jel jsem na 1700+@2000+ (12.5*144) nebo si myslis, ze to byl u me jeden velky sen ?Citace:
Původně odeslal Zilla
:roll: aby ses ne****... já chci vědět, jestli tam pojede i něco víc než xp2000+, víš... :wink: třeba něco nad 12.5... :idea:Citace:
Původně odeslal Petrt
Ano, nakresli mi to. Hlavne mi nakresli, jak rozbehas nejaky T-bred na FSB 166 a vyssi, protoze na tak stare desce jako je to zminovane MSI bude ten novy nadupany procesor pomerne slusne brzdit stary cipset a nedostatecny pristup do pameti, ktery je pri 144MHz FSB urcite mnohem horsi nez napr. pri 166MHz a vyssich frekvencich... :roll:Citace:
Původně odeslal Petrt
Pojede, staci nahrat posledni bios pomoci LiveUpdate, umi pak az 2600+
Pojede, staci nahrat posledni bios pomoci LiveUpdate, umi pak az 2600+
XP1700+ TBred jede naprosto bez problemu, vyzkouseno v me stare desce K7T Turbo LE. Kolegynku, ktere jsem desku prodal i s Palominem a SDRAM pozadal nejaky jeji kamarad, "odbornik", jestli by mohl vyzkouset svuj procak v te desce. Vyzkousel, chodilo. Pak vratil zpet Palomino a vratil zpet coppershim. Bohuzel tak blbe, ze ho otocil o 90° a zkratoval mustky. :-o Bohuzel Palominko neprezilo. Ten XP1700+ TBred, ktery tam ted je jede na 12,5x133=2000+ Jak by to bylo s XP2400+ nevim - je to uz vyssi sada nasobicu (15x) a kdo vi, jak by se ta deska k tomu stavela. :?:
Kolega manas v ni stabilne zhavi PlnoKrevnika na 2500+ 8-)
heh pojede! :smoke: viz podpis :mweheh: :smoke:
mno koukam ze sem tu diskuzi tady docela suse ukoncil :smoke: :smoke:
A mas skutecne K7T Turbo LE? Nemas nahodou K7T Turbo2, coby novejsi verzi, ktera zvladala vyssi proudove odbery, nez K7T Turbo nebo K7T Turbo LE? U prvnich verzi K7T Turbo nebo Turbo LE se delaly upravy, kdy se na stabilizatory VCore davaly pasivy, aby se deska neuskvarila. :!:Citace:
Původně odeslal Jerrys
BTW - podpis je fakt cool, pekne porusuje pravidla fora. ;D