Aka je max/stabylna hodnota pretaktovania tejto karty?
Printable View
Aka je max/stabylna hodnota pretaktovania tejto karty?
Zalezi na chlazeni, ja mam zatim standardni bez uprav a GPU jede stabilne na 290, MEM na 610. Pri 620 to uz sem-tam hazelo chyby v obraze. Jinak s chladicem GPU jeste neco vymyslim, kolem 300 by to melo jit v pohode ;) .
No mala by byt okolo 300/600, ja ju mam momentalne na 280/580 ale skusim ju slahnut este vyssie!!! a potom sa ozvem. ale az ked si dam na pamate pasivak lebo nerad by som prisiel o svoju dost drahu investiciu!!!
2: Dude. Akym sposobom sa daju na pamete pripevnit pasivne chladice??
( sekundove lepidlo nexcem skusat... )
Ked je karta pretaktovana na 300/600 - 310/610 dosahuje vykon plnohodnotnej G4600 ??? ???
to asi těžko ,když 4600 má 300/650 na default ;) ..spíš je z toho nějaká 4500 ;DCitace:
Původně odeslal b3nco
No stabilna u mna je 300/625 aj ked so znacnym mnozstvom deformacii v obraze - ale stabilna je :wink:Citace:
Původně odeslal b3nco
Pamete su stale len teple - nie horuce - chcelo by to podla mna zvysit voltaz napeti a artefakty by zmizli
Inac 300/600
Ked som ju mal tak bol zdravy default 300/600 ;)
...koukám,že byl i nějaký nezdravý....že máš Trio ;DCitace:
Původně odeslal usuall
Voe ;D to bol moj omyl, ked som si myslel, zhe mi system mrzne kvol GF4 a ono to asi bolo kqoli zdroju ;)Citace:
Původně odeslal Over
sekundove lepidlo by nemalo robit problem ale ber to len ako poslednu moznost keby si vazne nezohnal nic lepsieho, ale len taku malilinkatu kvapocku nic viac!!!!Citace:
Původně odeslal b3nco
Mám prolink a bez problémů 300/600
Sam jsem si na pameti daval chladice tak, ze jsem si udelal z medi a pak jsem je proti sobe sepnul pruzinkou z kolicku, chce to trochu zrucnosti, aby to po paste neujelo, ale drzi mi to tam uz asi 2 mesice a ani se to nehne. A teplota pameti sla o dost dolu.
Mám MSI stabilne na 280/620 bez artefaktů, odzkoušeno i v UT2003,
v bočnici na ní fouká 92mm větrák a teplota v pohodě. Když jsem ji měl v základovce MSI KT3 Ultra a měla AGP kolem 80Mhz tak už nešla přetaktit. Teď s EPoXem v pohodě.