Potrebuju radu, kde sou nejlevnejsi 80x80 vetracky UV sensitive??? ja sem videl v CHI za 135 s DPH ale nekdo psal, ze normalni smrtelnik si tam nic nekoupi... tak newi nekdo kd je maj ze staejnou nebo podobnou cenu?? radeji v CR!!
Printable View
Potrebuju radu, kde sou nejlevnejsi 80x80 vetracky UV sensitive??? ja sem videl v CHI za 135 s DPH ale nekdo psal, ze normalni smrtelnik si tam nic nekoupi... tak newi nekdo kd je maj ze staejnou nebo podobnou cenu?? radeji v CR!!
Napriklad v martine maju titan 80 mm za 99sk a oproti maju tem isty tip za 192sk (ale to buden asi od temy). :roll:
Mozes upresnit kde presne ich maju v Martine za 99 sk ?Citace:
Původně odeslal intel
Dik
v CHI mám možnost kupovat přes kamaráda ,ale nevím že by tam byli UV sensitive ventilátory? mají tam jen LED, (čtyři ledky v rozích ventilátoru verze červená,modrá a zelená)Citace:
Původně odeslal Killer[SH
a muzes je koupit?? takovy 3 bych si objednal.... ze bys to poslal!! foto nebo page by nebyla?Citace:
Původně odeslal intel
No maju ich v apise v computerlande na poshodi 1.Tip toho ventilatora je
TITAN-M12S 80x80x25 cena bez DPH za 82.50 a s DPH za 99sk
čislo do tej firmi je 043/4300505 ešťe maju pobočku v prievidzi su tam pon-pia:10:00 do 18:00. 8-)
a nemoh bys mi je koupit?? ??? a nasledne poslat?
No asi nie a nemaš neakeho kamoša v martine alebo v pievidzi ???
1.mam dosť zle skusenosti z posielanim na dobierku (dvaja ma už osrali)
2.tie ventilatori su momentalne vipredane objednavka im ma prisť až nabuduci tiždeň
3.skus zavolať na to čislo ani ti ich radi pošlu.
4.sory :|
1. Dik
2. Dik
3. Dik
4. Dik
8-)
[quote="intel"]No maju ich v apise v computerlande na poshodi 1.Tip toho ventilatora je
TITAN-M12S 80x80x25 cena bez DPH za 82.50 a s DPH za 99sk
čislo do tej firmi je 043/4300505
Diky moc .
Budem im tam stale vyzvanat. / Este tak zistit co znamena UV sensitive ??? /
a nakej mail by tam nemeli?
no mam ich cennik ;D podla mňa maju ale na cenniku neni nič iba čislo a adresa.