Vubec se ve zvukovkach neorientuju a proto vas prosim o radu :wink: Chci zvukovku na hry i na DVD filmy a chci si vybrat mezi temato dvemi kousky(Audigy 2 je uz cenove nekde jinde)Tak jaka je lepsi ???
Printable View
Vubec se ve zvukovkach neorientuju a proto vas prosim o radu :wink: Chci zvukovku na hry i na DVD filmy a chci si vybrat mezi temato dvemi kousky(Audigy 2 je uz cenove nekde jinde)Tak jaka je lepsi ???
Jednoznacne Audigy s modifikovanymi drivermi pre Audigy2 (030425) alebo Beta Drivers for Audigy/Audigy2 (030417)Citace:
Původně odeslal Lukas Volek
Tak jednoznacne bych to teda nevidel :wink:
Zvuk na hudbu ma lepsi rozhodne Fortissimo, ve hrach ma navrch Audigy.
presne tak, po strance zvukovych kvalit jednoznacne Fortissimo, co se tyce her, asi nejvetsi podporu ze strany vyrobcu ma logicky Creative, ale nejsem hrac - nevim jestli ma Fortissimo nejaky problemy se zvukem ve hrach.. jinak vykon rozhodne neubira, tam bych rek srovnatelny s Audigy.. zalezi proste na tvych osobnich prioritach..
PS: Fortissimo III nedavno docela mile zlevnilo :wink:
Mozete mi vysvetlit ako ste skusali kvalitu zvuku ? :-)
predstav si to, nebudes tomu verit, ale usima ;D
a taky jsme nebyli sami :wink:
Uplne stejne jako ty treba posuzujes kvalitu obrazu ;D :lol:Citace:
Původně odeslal TimeLord
Urcite HF III. Mel jsem Audigy, co se s ni stalo se muzes docist na foru. Zvuk me osobne pripada takovy mohutnejsi, masivnejsi, s Audigy jsem mel problemy s basama. Na filmy rozhodne super, navic pokud mas misto na dva dalsi repraky pro 7.1 tak je to docela rozdil oproti 5.1. Chvili jsem se nemohl zvyknout na to ze Mp3 se prehravaji i pres central, ale casem mi to cim dal tim vic pripada docela slusne. Ve hrach mi to prijde tak 50:50, ale rozhodne je plus pro HF III, ze ten central jede vsude. A za tu cenu neni myslim co resit.
Pokud vím, tak jedině Creative a ještě k tomu Audigy má EAX advancedHD (tedy EAX3). Live!, F3 a jemu podobné mají pouze EAX2, který se používá čím dál tím méně. Takže pokud to chceš více na hry, tak bude lepší Audigy, která má navíc o něco menší zátěž CPU a lepší MIDI.
Otazka je kdo potrebuje EAX :wink:
To je proste jen pro gamery
Však jo. Psal, že to má i na hry...
Nj furt se nam nemuzu smirit s tim ze nekdo ma proste "zvukovku na hry" ;DCitace:
Původně odeslal Anduril
:-) Tak už to bývá. Já se zase nemůžu smířit s tím, že někdo měří výkon grafiky podle 3DMarku.
No tak jsem se rozhodl.Kupuju v Extrapointu FIII v Retailu za 1300Kč vč DPH.Audigi stoji 2000Kč vč DPH.Jednoznačná volba :-)
Ja len ci ste mali zaroven zapojenu aj augigy aj Fortissimo vedla seba a pocuvali rozdiely a ci ste mali na tej audigy nove WDM ovladace (425) :-)Citace:
Původně odeslal DeeKay
co je na tych novych ovladacoch take super ?Citace:
Původně odeslal TimeLord
Asi to ze mali programatori konecne svetlu chvilku a naprogramovali ich tak ze sa s tymi predchadzajucimi nedaju vobec porovnat co sa tyka zvuku, moznosti, pri pouziti ovladacov pre Audigy2 si near 24bit sound quality.Citace:
Původně odeslal Marcelino
Hele este jeden dotaz, tys hodnotil kvalitu Audigy pri poslouchani na tech repro co mas v podpise? ;DCitace:
Původně odeslal TimeLord
Hej. A este som to skusal aj cez SPD-IF na domacom kine .Citace:
Původně odeslal DeeKay
Nieco ti nesedi ?
Nesedi mi to ze na i5100 poznas prd, protoze sou to chrastitka tak k integrovny zvukarne a spdif je digital takze to je neco jinyho, tam nejde o analog karty.Citace:
Původně odeslal TimeLord
Myslim ze kdyz uz spadla maloobchodni cena Audigy 2 na 2k Kc bez DPH tak neni co resit...co vy na to ? :o
no porad je to 2x vic jak Fortissimo, ale urcite se vyplati :arrow: Audigy2 je totiz po dlouhe dobe prvni zvukova karta od Creative 8-)Citace:
Původně odeslal simhap
1141 Kc vs 1942 Kc ;DCitace:
Původně odeslal Glassman
Nevýte kde se dá fortissimo sehnat nejlevněji? Koukám na czechcomputer a tam je za 1403k4.
Tak to pozor, synku! :evil: Ja je mam a jsem s nimi velmi spokojeny. Nejsem zadny audiofil, to priznavam, ale rozhodne si nemyslim, ze by takove reproduktory byly dobre jen na integrovane zvukovky... :wink:Citace:
Původně odeslal DeeKay