na stránkách výrobce se píše tohle ...8 pixels per clock rendering engine...
má to 8 pipelines???
Printable View
na stránkách výrobce se píše tohle ...8 pixels per clock rendering engine...
má to 8 pipelines???
Fx 5600 ma len 4 pipelines.
(PS-v skutocnosti Nvidia nema ako ati 8x1 pipeline, ale 2x4 .... takze FX5600 a 5200 maju len 2x2 :wink: bo to je odlisna architektura.)
Ale v podstate to je jedno....l
Tak sem šel do ní, ale když jsem si pustil Vice City, který má DX9, tak ta karta šíleně peče a hází to hnusný obrovský artefakty do obrazu. Nevíte někdo čim to může bejt???
Daj ju reklamovat :|
Jasne,.... ak to robi na default nastaveni... okamzite reklamovat :!: :!:
Taky jsem jim tam psal a řekli mi, abych to zkusil v jinym kompu, jinak je prej chyba v jinym hardwaru. Doufám, že to bude vadná grafika. Myslíte, že bych jí mohl + příplatek vyměnit za 9500Pro??? Bude to mít dobrej DX9 výkon?
V DX9 by měla mít R9500 Pro o něco lepší výkon, v DX7 a DX8 brutálně lepší...Citace:
Původně odeslal Dj Google
Mno R9500Pro ma navrch... (ale je to Ati ;D )
Stále lepšie ako nejaký vrak čo hádže artefakty ;DCitace:
Původně odeslal Semik
No a co jiné hry ? taky dělají takové sračky v obraze ? máš patch na ten Vice City nainstalovaný ?Citace:
žádnej patch nemám, ale v 3DMark03 to nic nedělá, ale mám tam 2421 bodů :roll: Taky Flashpoint a mafie se začínaj sekat na 1024x768 s Quincunx Antialiasing. TO by ale mělo krásně zvládat, ne? Je to nějakej čong. Musim to reklamovat.
To by teda melo,to zvlada fpoho i me a to mam o hodne slabsi proc a kartu,kera ma bejt stejne vykona jako ta tvoje :roll:Citace:
No právě. :-)
Som chcel ze si ju aj kupim ale asi som spravil dobre ze som bral 128 4200 sice lepsie by bolo 4800 ale co uz.
A co sa ty ka 3dmarku tak ja by som ho nakopal niekam to ma len preto tych 2421 lebo mu isiel mother nature a preto ma take skore.
Ale v hrach to bude este nejaky piatok dx8.1 a to staci sak som nakopol breed to demo a to fachci jak lusk na 1024*768*32 jedna radost a to ma vyjst na konci roka tak je pohoda. ;D ;D ;D
No, mother nature mi šla.
No já mám GF 5600FX od ASUSu a řekl bych, že má výkon docela férovej. Je tu problém s GTA Vice city, jak je v tomto threadu již uvedeno, ale rozhodně se u toho nepřehřívá. Jen po chvíly hraní začne házet nesmyslné polygony apod. Mám ji otestovanou například na hře Enter the Matrix na maximální detaily se 4 antialiasingem při 1280x1024/32bit a naprosto plynule.. ;D
Jinak doufám, že se ten bug s GTA vyřeší novými detonátory či patchem, protože jsem to měl předtím, než jsem upgradoval, rozehrané.. :evil:
2 Pool & Dj GOOGLE no problem z rozhadzanymi texturamy by mal riesit patch v1.1 ale ci to naozaj funguje som neskusal
A pisu tam ze kto s tym problemy nema nech ho neinstaluje.
Tu je link
P.S. Hodte sem vysledky napr quake III arena demo001 ut2003 3dmark 01 popripade ak mate tak aj 2000 zaujimaju real vysledky od uzivatelov ci som spravil dobre ze som kupil 4200 lebo podla testov bola este horsie na tom ako podtaktovana 4200 so 128 MB ??? :?:
2 Pool & Dj GOOGLE no problem z rozhadzanymi texturamy by mal riesit patch v1.1 ale ci to naozaj funguje som neskusal
A pisu tam ze kto s tym problemy nema nech ho neinstaluje.
Tu je link
GTA: Vice City patch v1.1
Pouze pokud vám blbne grafika při hraní nového GTA: Vice City, konkrétně špatné zobrazování polygonů, nainstalujte si tento vydavatelskou firmou nepodporovaný patch v1.1. Jestli naopak hra běží bez problémů, nedoporučuje se tento update instalovat. Více detailů v přiloženém readme
P.S. Hodte sem vysledky napr quake III arena demo001 ut2003 3dmark 01 popripade ak mate tak aj 2000 zaujimaju real vysledky od uzivatelov ci som spravil dobre ze som kupil 4200 lebo podla testov bola este horsie na tom ako podtaktovana 4200 so 128 MB ??? :?:
P.S. 2 Waaaauuuu akurat pozeram ze je demo na Colin McRae 3 ma 126 MB
Takže teda když jim to tam pudu vrátit, myslíte, že mi to mohli vyměnit za tu R9500Pro??? Nebo mě setřou a daj mi jinou FX5600?
Tak najpravdepodobnejsie je ze ti to vymenia za inu 5600 ale ak je to solidna firma a ak sa s nimi dohodnes tak by nemal byt problem, aby ti dali 9500.
NO jo, ale bylo by taky možný, že by mi za ní vrátily prachy a já bych si za ně obratem koupil tu 9500Pro???
Tak silne pochybujem aby ti vratili peniaze ibaze by si sa poznal velmi dobre z niekym z tej firmy.
Ale inac prachy vracaju len ked reklamujes a nezozenu ti taku istu kartu, co momentalne njeje tvoj pripad.
A to este vedia dat nieco lepsie co si mal a maju po starostiach. :evil: ;D