[OLD] 17´´ LCD kolem 17000Kč vč DPH
Vim ze to tu bylo uz mockrat ale nikde sem se nedozvedel jasnou odpoved. Existuje slusny LCD 17 palcu, kolem 17000Kč vcetne dane?? Pokud mozno aby se na tom daly hrat hry a nebyly tam smouhy u filmu. Jesi nekdo nakej podobnej ma tak reknete svy zkusenosti. Nebo raci koupit 15??? Momentalne mam 17´´ Sony G220 a nechce se mi do mensiho LCD, protoze 15LCD je o krapek mensi nez 17CRT Diky......
Re: 17´´ LCD kolem 17000Kč vč DPH
Citace:
Původně odeslal Tomina
. Existuje slusny LCD 17 palcu, kolem 17000Kč vcetne dane?? Pokud mozno aby se na tom daly hrat hry a nebyly tam smouhy u filmu.
Ne. Levny lcd jsou skoda penez. Pred jednim tedka sedim (samsung 151s - a to jeste patri k tem lepsim) a je to nic moc. Je pravda, ze to nema DVI, ale to ostatne nema skoro zadna 15". Obraz je docela dobrej, ale podsviceni by mohlo byt rovnomernejsi. Problem je, jakmile se zacne scrolovat text, tak se jakoby mazne, a po chvili surfovani me ze toho zacly bolet oci. Co se tim snazim rict? Misto levneho lcd si za 17k kup poradnou CRT a bude to DALEKO lepsi. LCD ma v soucasne dobe smysl, pokud mas na modely kolem 20k bez dane, tam uz je ten obraz preci jen jina trida. Nekdo se mozna bude divit, ale ja jsem zvykly z domova na super kvalitni obraz, takze mam srovnani....
Re: 17´´ LCD kolem 17000Kč vč DPH
Citace:
Původně odeslal Tomina
Vim ze to tu bylo uz mockrat ale nikde sem se nedozvedel jasnou odpoved. Existuje slusny LCD 17 palcu, kolem 17000Kč vcetne dane?? Pokud mozno aby se na tom daly hrat hry a nebyly tam smouhy u filmu. Jesi nekdo nakej podobnej ma tak reknete svy zkusenosti. Nebo raci koupit 15??? Momentalne mam 17´´ Sony G220 a nechce se mi do mensiho LCD, protoze 15LCD je o krapek mensi nez 17CRT Diky......
dneska uz kazdy novy LCD nedela smouhy v zadnem pripade za 17000 se da sehnat 17" LCD skusil bych se podivat po Viewsonic u mam 15" doma a sem maximalne spokojen