Tak pánové z Thermataku se nad námi nešikovnými smilovali a udělali konečně pořádnej regulátor. Dofávat ho bude jako vždy firma TNtrade.
Link: http://www.thermaltake.com/products/...ardcano8vr.htm
Sem opravdu zvědavý na cenu :)
Printable View
Tak pánové z Thermataku se nad námi nešikovnými smilovali a udělali konečně pořádnej regulátor. Dofávat ho bude jako vždy firma TNtrade.
Link: http://www.thermaltake.com/products/...ardcano8vr.htm
Sem opravdu zvědavý na cenu :)
Vyzera naozaj zaujimavo..a dobre. Podla mna ak bude dobra cena - bdue mat uspech. Uvidime ako sa bude chovat v praci :)
Vypada skutečně hezky, ale jak znám TNTrade, tak cena bude taky úžasná.
To mam doma v jednoduchsom prevedeni a isto lacnejsom. Jo neni nad domacich kutilov a elektrotechnikov.
Je to pěkná hračička, ale tipuju že to bude stár nejmíň 15 stovek.
nejsu tie hodnoty nejake male???
Hej dost male - myslim tym teda tych 15 stoviek...to bude trosku viac podla mna ;)
no já bych jim za to více jak 500 nedal za kus plechu a nějaké ty poťáky :-)
myslím, že by to víc nemělo být. Když v TNT prodáváj panel Hardcano7 (regulace 1x větrák, LCD, USB, 1394) za litr bez daně. Tak to Hardcano8 by zase nemělo být o tolik dražší.Citace:
Původně odeslal GABO
Tak nieco podobne si chcem urobit aj ja, ale malo by to mat aj vypinac na kazdy ventak.
Jo to by se mi hodilo.Jsem zvědavej na cenu :roll:
Kupte si 4 dratove potenciometry 50 Ohmu na 5 Wattu
a mate totez
(plus trosinka prace) a nemusi si strikat case na modro aby vam to ladilo
ano ale nie je kazdy elektrikar...
Přesně otom uvažuji uvidime jaká bude cena :roll:Citace:
Původně odeslal Helium
cena bude zajimava ale jsem zvedavej zdali to maj vymysleny ze ten potak je sekvenci OFF(uplne vlevo) pootocit doprava ON a nasledna regulace.
Taky by tu hračičku můj černý Chieftec potřeboval, ale sakrapráce proč dělaj jenom modrý, když to je i pro tyhle case myšleno!!?? Cena něco přes 800,- v TNT taky není zrovna malá. Ještě počkám.
no těch 800 je fakt až moc :-(
si to postavte,součástky vyjdou asi na 180,-.Já jsem si udělal panej 4xPWM regulace do záslepky(schema www.sweb.cz/erty/PWM4x.TIF)Citace:
Původně odeslal KoNG
a navíc parametry tohodle Hardcana 8 jsou pro nás celkem výsměch - regulace až od 7V do 12V a na každej kanál max. jeden větrák...
:-) nebuj sa nic už se natom pracuje k regulaci použiji LM317 a budu to regulovat od 7-19V ještě uvidím aby se při 19 V z toho větráku nezakouřilo :-DCitace:
Původně odeslal eRTY
mám to doma a funguje tak jak má
nemas fotku v realu jak to dopadlo ??Citace:
Původně odeslal eRTY