2x 256 MB DDR 466 (PC 3700) OCZ Ultra high performance, speciální ramky pro overclock, mají na sobě měděné chladiče, úplně nové, nerozbalené, kupované květen 2003, PC 7000, prodám za 5000, dohoda, lze i jednotlivě. Praha
Printable View
2x 256 MB DDR 466 (PC 3700) OCZ Ultra high performance, speciální ramky pro overclock, mají na sobě měděné chladiče, úplně nové, nerozbalené, kupované květen 2003, PC 7000, prodám za 5000, dohoda, lze i jednotlivě. Praha
ty vole kolikrat to sem jeste nacpes? to ti to nestaci v bazaru? ???
hele a nevymenil by si mi je za 2*256Mb OCZ Perform 400 plus doplatek neco malo jsou dva tydny stare a se zarukou samo potreboval bych aby jeli vice kolik by jsis predstavoval doplatek?
Napis kolik z nich de vytlacit!!! Oznaceni neni vsechno§! :wink:
:o nedavno sem kupoval 400Perf a chtel sem kupit lepsi proc ses neozval pred mesicem? :evil:Citace:
Původně odeslal lucaslega
Sem ani nevedel ze takovy ramky existujou :-) Kde si je koupil?
1) Ja je vyhral v soutezi na technetu, je pravda ze v CR se sehnat asi nedaj. Proca.cz ma jen 256 MB DDR 433 Performance za 3600 Kc
2) pred mesicem sem je jeste nemel :)
3)Nevym kolik se z nich da vytlacit, jelikoz je chci prodat jako nove nerozbalene !!!
Pokud je chces prodat tady tak nikoho nezajima jestli rozbalene nebo zabalene ale spis kolik z nich vytlacis.... :wink:
No nechci ti do toho kecat, ale zadnou takovou soutez jsem na technetu nenasel :wink: Ale treba spatne hledam :-)
Ale zajimavy je ze v nadpisu si je jeste koupil a dál jsi je uz vyhral v soutezi :-)
Ale nechci te z niceho obvynovat :-)
BTW s tou cenou pameti z Procy jses hoodne vedle :wink:
A co zpusob predani? Bude nejaka dobirka s cihlou? No dobre v tomhle pripade s tatrankou :-)
Na to uz neodpovis co? Si zjistlil ze na OC nejsou tak blby lidi jak sis myslel :wink:
hehe,takový kulišáky bych nakopal do ....,kvůli takovejm se pak lidi bojí obchodovat přez net a poštu :evil:
Pokud seš nevinej ;D ,tak se tě tento komentář netýká.
Sorry, ja je nevyhral na technetu.cz ale na www.svethardware.cz !!!
Kdyz se podivas na dubnovou expertidiadu tak tam mas 1 misto s nickem lucaslega, coz jsem ja, ze :)
Jinak jestli ses z Prahy, neni problem osobni predani !!!
O tom, ze chci dobirku neni v inzeratu ani slovo !!!
OKi,každej dělá chyby :-)Citace:
Původně odeslal lucaslega
....seš teda šťasnej člověk(výhra dobrá)
Zájem nemám,mě to železo zatím stačí,čus