LED diody...schanim schema jak to zapojit
cus
Newite nekdo wo nejakym schematu jak zapojit LED diody.....jasne do fanu..hmm ale ty mam plny...takze kam jinam.Nebo nejaky oswetleni downitr casu....diody dobry,ale asi moc swetla to neda:-)))).Jo a jeste pocet....no zatim newim,ale tak 15:-))))))))
DIX
Re: LED diody...schanim schema jak to zapojit
Taky mám prosbu o radu: Je to trochu od tématu, ale když už se tady sešli odborníci.... Chci si stvořit minisvítilničku, která by se dala přilepit na zadní stranu mobilu. S krabičičkou a nějakým spínačečkem není problém, potřebuju poradit jakou ledku (bílou) utáhne nějaká co nejmenší 1,5V knoflíková baterečka, aby vydržela svítít čistého času aspoň tak 2 hoď ky. Ani nemusí moc šajnit, jenom si chci přisvicovat, když se kradu k ránu od kompu do pelechu, abych, nedej bóže nevzbudil mou paní. Ten mobi to zvládá, ale blbě se potmě hledá to správné tlačítko, za pár sek. to zhasne a když si nevšimnu, že mám normální profil a ono to pípne tak mám zaděláno na vyčítavé zabrblání, že tady někdo ještě nemá důchod, že ráno vstává do práce a chce se vyspat... Dík. Johan.