Zdravím, mám mobila Siemense MT 50, a chtěl bych se zeptat, jestli je program na převod souborů wav do mid, tento soubor potřebuju pro nahrátí melodie do mibilu.
Dík
Printable View
Zdravím, mám mobila Siemense MT 50, a chtěl bych se zeptat, jestli je program na převod souborů wav do mid, tento soubor potřebuju pro nahrátí melodie do mibilu.
Dík
nic takeho urcite neni ... ono wav a mid su dva totalne rozne sposoby zapisu muziky ... a ja mam c55 ktore pokial viem takmer uplne rovnaky ako m(t)55 a co viem tak by sa mali dat aj wav nahrat ... ak nie tak prinajhorsom cez mikrofon :idea:Citace:
Původně odeslal Titan
ale mozno sa ohladom tej podpory mylim ???
Zkus se podívat na eurotel paeges nebo nějaký takový servery a je toho tam docela dost a všechno v mid pak už to jen kabelem natáhneš do mobilu.
Wav2mid existuje, osobne sem zkousel konvertovat naky wavy do midu a pak to dat do mobilu, ale uspesnost nic moc. To by musel bejt nakej jednoduchej wav. Staci pohledat na netu a najdes. Treba http://www.cool-sms.de/downloads/tools.php dole sou nejaky dve utilitky na wav to mid konverzi.
Ano. Wav2mid určite existuje, ale mne to nechcelo previesť. :?
Jo dík, tvůj link mi nejvíc pomohl.Citace:
Původně odeslal MaPa