Jen me zajima,jestli je lepsi do Hercules karty stahnout jejich upravene catalysty z jejich stranky,nebo staci powered by Ati primo od Ati?? TEd jedu na tech normal od Ati.
Printable View
Jen me zajima,jestli je lepsi do Hercules karty stahnout jejich upravene catalysty z jejich stranky,nebo staci powered by Ati primo od Ati?? TEd jedu na tech normal od Ati.
Rozdíl v rychlosti není žáden,zůstaň u origoš ATi.Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
No me slo spise o to, jestli ty Herculesacke catalysty nejak vice podporujou jejich karty, maji s nima vetsi stabilitu atd. Na co je vlastne vydavaji? Jsou vubec nejak zmenene oproti orig ati?Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
jo vetsinou tam nekde je logo Hercules jinac nic :)
Souhlas. Na svy Hercules 3D Prophet FDX 8500LE> Saphire 9100 jsem sice pozoroval trosku vyssi skore v 3D Marku pri pouziti Hercules driveru, ale to jsem si nejspis jenom nalhaval. :lol:Citace:
Původně odeslal Ada4me
A Hercules drivery maj jednu velkou nevyhodu - Datum releasu...
Ted se to sice zlepsilo - Cat 3.4 vysly uz tejden po orig. Ati, ale driv nebyly vyjimkou ani tri tydny...
Proste TV-out, hry, taktovani - vsechno je naprosto stejny.
BTW: A rozhodne nepouzivej jednu dobu tolik vychvalovane Omega drivery - jsou naprosto na nic ! Maj vzdycky nizsi vykon a GTA3 v nich byla jedna velka prehlidka propadlejch textur. :|
Ony ty omegy nejsou špatné,ale ty poslední co teď zatím jsou,se opravdu nepovedly.Citace:
Původně odeslal Dawe
A v čem se nepovedly? Já je používám a nemůžu si na nic stěžovat... Mám si dávat na něco pozor?Citace:
Já měl černou obrazovku u direct 3d her jako pár dalších lidí,autor omeg na to řekl že neví kde je chyba a tím pro něho ten problém skončil.Citace:
Původně odeslal jan555
No ono se neni cemu divit a tohle se dikybohu u ATI ani Herculu nikdy nestane vzdy se da predpokladat ze to muze u podobnych bastl driveru delat ne ?
No u Omeg jsem nikdy problémy neměl,až teď .. ty Omegy nejsou špatné,člověk co na nich dělá je betatester Ati Catalyst,takže celkem asi ví co dělá,ale holt tentokrát moc nezabodoval.Citace:
Původně odeslal dmx1
No, tak to jsem zvědavej... Mám je nainstalované zhruba od půlky minulého týdne a nenarazil jsem na jediný, byť malicherný problém!
MGS2, TOCA RD a NBA2003 taky v pořádku, tak nevím...
Je to asi problém v té R9800,protože koukám že s tou kartou hlavně mají lidi problémy.Citace:
R9800 by mela byt vymakanejsi nez R9700 ne? Chci rict, ze na R9700 zjistili co neni az tak uplne super a R9800 mela byt lepsi hm?Citace:
[quote="Hombre-CZ-"]To zni logicky, ze ?Citace:
Jenomze u PC neni vzdy vse zrovna logical... :-)