Absolutne mi nejde rozchodit 5.1 kanalu na integrovany zvukovce. Nemate nakej tip?
Dik lullu
Printable View
Absolutne mi nejde rozchodit 5.1 kanalu na integrovany zvukovce. Nemate nakej tip?
Dik lullu
Jak nejde? Tri diry tam mas, tak to tam jen spravne zastrcit(podle manualu) a naistalovat ovladace a ve win zkotrolovat nastaveni repro na 5.1....problemy by byli asi jedine s ovladaci
Soltek pouziva jen MCP a ne MCP-T, cili musis instalovat ovladace kodeku co je na desce, nikoliv nForce zvukovku, bo ji proste nema (teda ma, ale desne osekanou a tady asi i deaktivovanou, misto ni je klasika RealTek nebo CMI)
Mam tam 3diry, do nich spravne zapichany konektory :-) Mam integrovanej ALC650. A vsechno udelany podle manualu. Zkusim sosnout naky novy ovladace a pak uvidm... Ale stejne se mi to nezda.
Pokud mas nainstalovany ovladace na ten Realtek ALC650 tak mas nekde Sound Managera, tam si prepni 2-channel zapojeni na 5.1 zapojeni a mas to. Nebo v normalne nastavovani hlasitosti si dej Advanced properties zobrazit a tam se to da prepinat taky tusim.
Prepnuty to mam, uvidim jak zapracujou novy drivery...
GABO neco placal o tom, ze na tom novym Epoxu je prej chyba v manualu s tim zapojenim. Ale Epox ma Soundstrom,tak nevim jak to tam je(nejaky extra konektory na zadni repro....?)
Epox bohuzel Soundstorm nema, proto sem se ted rozhodnul pro ABITa. Zvuk mi uz konecne chodi. Oni totiz pani od Solteku maj spatnej manual (to se jen tak nevidi :eek: )a navic vubec nedavaj na support CD spravny ovladace k ALC650. Tak sem je vcera sosnul a jede to jak po masle :-)