Má nějaký lepší fce než V4,nebo je to jen 2x,4x V4ka, a da se u nás sehnat V5 6000?,asi ne co.Co bios a ovladače,jsou některý výrazně nejlepší,nebo je to jak u mé V3,že je to spíš jedno?
Printable View
Má nějaký lepší fce než V4,nebo je to jen 2x,4x V4ka, a da se u nás sehnat V5 6000?,asi ne co.Co bios a ovladače,jsou některý výrazně nejlepší,nebo je to jak u mé V3,že je to spíš jedno?
V5-ka je vlastně 2x V4 (teoreticky).BIOSu je celkem asi 5,ale klidně tam můžeš prásknout i PCI verzi,ono to stejně pojede ;D ,na x3dfx psali,že 1.16 PCI je nejrychlejší pro V5 5500 AGP ??? ,takže zkus i tento,osobně jsem to nezkoušel.
Snad teďkom někdo vyrobí nějakou novou verzi BIOSu (source code ;D ).
no uvidíme,možná i nějaké nové ovladače :-)
Takže mám new kompl,Abit KD7 s Via Kt333,AGP2x,ale je tam nějaká zas*aná přepážka,nevíte,jestli se dá voddělat?Jestli to nepujde,tak někomu přenechám V5 AGP cca1500Kč,nebo ještě měsíc počkám a zkusím to vyřešit.Zatím jedu s V3 v PCI a ještě sem nenašel nic,co bych nerozjel ;D (800x600 med detail)
Myslíš AGP slot?
Jo, v agp je taková ošklivá přepážka,stejná, jako u desek s Nforcem a KT400.Abit má asi uni AGP slot, kterej cpe do všech svých desek a nějak si s podporou neláme hlavu.Jinak si na Abit stěžovat nemůžu.Z XP1700+ na 2170 Mhz ;D
Škoda,že jsi nekoupil EpoXe s KT333,u nás stojí nová 2500,- :D
A v5-ka by tam 100% jela :wink: :?
katoo: potvrzuju, me tam jela naprosto v pohode V4. a ten epox by se mozna sehnal i lacinejs
A kde by se ta EpoXka dala sehnat laciněji ??? ,máš možnost mi jí Rabbane sehnat?Citace:
Původně odeslal Rabban
Nebo i někdo jinej :-)
podivejte se na http://pcbazar.kontakt.cz
obcas tam bejva neco zajimavyho, a nedavno sem tam zahlidl i nejaklou epoxku... zkusim se porozhlidnout :roll:
dívám se,ale nic :?
dej vědět :wink:
Nainstaloval sem si red faction2 a postal2 a musim rict, ze pri nejvyssi kvalite v ovladacich a vehre(jasne, ze bez aa :wink: ) a byl sem mile prekvapen, vse slapalo plynule 8-) Je to sice offtopic, ale nechtel sem kvuli tomu zakladat novej thread.
Jinak Katoo, svyho epoxa ti neprodam, uz u me dozije a snim i v5ka :lol: :lol: Pac to je suprova kombinace :wink: Nejsem svina a nechcu te drazdit 8-) :wink:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Asi budu vraždit ;D ;D
Taky chci EpoXika 8-) chi,chi a chi :!: