Dá se v Brně ještě někde sehnat 1700+ DLT3C???? ??? ??? ???
v Chi už maj jen DUT3C :?
Printable View
Dá se v Brně ještě někde sehnat 1700+ DLT3C???? ??? ??? ???
v Chi už maj jen DUT3C :?
a klidne by to nemuselo byz ani v brne... kdekoliv v CR
ja jsem ho shanel tak ze jsem poslal do asi 10ti firem emaily jestli ho maji skladem a 2 mi odepsaly ze jo, tak jsem ho u jedne vzal...
skus www.computershop.cz ja sem tam dlt3c kupoval sice uz davnejsie ale jeden nikdy nevi.
Zitra mi dojdou XP1800+ DLT3C, budu mit 4ks volne. Bohuzel jsou drahe, stoji 2050 s DPHCitace:
Původně odeslal Tukancheez
taky scháním 2100+ nebo 2200+ poraďte mi borci co je lepší....A nebo přímo jinej procík? Ale 1700+ se mi zdá málo a tak ho trápit?NE. A jak poznám THB B0 od THB AO????Jak se dá bezpečně zjistit?????????? Diiiikk J*
Tukancheez:
v softcompu maj uz jen DUT a momentalne v Brne sehnat DLT je umeni (nemozny)
Mno pri 2200+ mas skoro 90% sancu ze to nabeton bude T-Bred AO :evil: :wink:Citace:
Původně odeslal Dvorakjiri
No to je pravda, ale už jsem to nevydržel a koupil si DUT a zatím s ním frčím na 2,2 Ghz ;D Budem ho trápit dál :wink:Citace:
Původně odeslal daso
kamos koupil pred tydnem DLTcko...bud v Softomu a nebo ve FANu...presne nevim, musel bych se ho zeptat...Citace:
Původně odeslal daso
Petrt: zjisti to
Citace:
Původně odeslal Dvorakjiri
Precti si thread mezi dulezitymi tam to je
prodam ti muj DUT3C JIUHB kterej stopro jede 12,5*166 (xp2600+) pri 1,7 (mozna 1,75 ted nevim jiste) za 1500 s 9 mesicni zarukou v perfektnim stavu :wink:Citace:
Původně odeslal Tukancheez
Warlord:
uz jsme o tom mluvili..taky bych vymenil :wink:
22.5.03 ve FANu (www.fan.cz) - bacha je to velkoobchod.Citace:
Původně odeslal daso
Přesně tak. Ve FANu. Mám ho teď na 166x12 a ani moc netopí..
Prostě spokojenost. :-)
tak to je pekny, ze ve FANu jsou, ale tam ja nenakoupim :?
kolista2:12x166 nic neni. DLT se kupujou kvuli 2300+MHz
to vis, pro nej bylo i 1470 MHz ohromne cislo, natoz 2GHz :wink: A Prema nechce ani zvysovat napeti, tak mu 2GHz asi budou stacit :lol:Citace:
Původně odeslal daso
PS: s tim FANem by se to dalo mozna nejak domluvit...kdyztak posli SZ
Neser. Jak nechce ? Zatím jsem nenašel program (z těch co používám) který by se mi zdál pomalý. Nevidím nejmenší důvod, proč to hnát výš a zbytečně ho trápit. Až se mi bude zdát, že jsou 2G málo, tak začnu experimentovat..
Takovy lidi nechapu, co na tom pc delas? kdyz mam teplotu v normalu, nevidim duvod proc nepretaktovat.Citace:
Původně odeslal kolista2