Na warp2search a inde sa objavili ale nepodarilo sa mi ich stiahnuť. Ak ich niekto máte, zaujmalo by ma či sa zlepšilo to nešťastné IDE.
Printable View
Na warp2search a inde sa objavili ale nepodarilo sa mi ich stiahnuť. Ak ich niekto máte, zaujmalo by ma či sa zlepšilo to nešťastné IDE.
na co je tu sekce ovladače hmm ? :)Citace:
Původně odeslal bananalama
To ma ani nenapadlo Marek. Zdalo sa mi logiš dať to do nforce chisetov, veď sa to ich týka. Zaujma ma či sa vyriešil nízky výkon IDE v SB. Myslím že sekcia ovládače je trochu zbytočná, lebo ovládače sa týkajú vždy len konkrétneho hw(ktorý má zase svoje sekcie). Ale to je vec názoru. :wink: ;D :|
dod: :oops: už mi svitlo. Si to tam už založil. Tak toto lockalizuj. :wink:
Myslim si, že je to dobré upozorňovat na novej soft. Aspoň je to všechno v jednom a nemusíme hledat jak troubové. Ty ovladače najdeš taky na www.pegasoft.cz , kde se dají v pohodě stáhnout.
Teď jsem to zkoušel a nejdou stáhnout.Citace:
Původně odeslal sybolinek
To je škoda. Já jsem si to před pár dny stihnul stáhnout a můžu říct, že mi to fachá o něco rychleji.
Funkční linka je v sekci ovladače,mám to na svojí www stránce a jede to.Citace:
Původně odeslal rned
Mňa asi roztrhne od jedu. Nemôžem to stiahnuť ani od mareka. Server nepodporuje obnovenie. A ja mám tak rozhasenú mikrofónku, že každú chvýľu vypadáva. Pomooooc. :cry: :cry: >:ECitace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
Taky mi to nejde stáhnout a to mám modem.
Zajtra to sosnem z worku a poreferujeme 8-)Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
Tiez ich mam instalnute a idu v pohode bez problemov, ale nejake zvysenie rychlosti som si nevsimol ;).
Vďaka Karkulinovi je tu ďalší link: www.houserjeichtyl.wz.cz/nforce2.78.rar
2 bananalama: Tie ovladace maju len par mega to uz Karkulin orezal o nejake tie spomariny alebo to je takto (o)neoficialne :-) :-)
Niečo cez 4,5MB majú na linku, ktorý mi nešiel. Aj na Marekovom. Neviem prečo je to také malé. Rozbalené to má 55MB.Citace:
Původně odeslal ManDark
No nejak sa mi to nevidí. Ako keby tam IDE ovl ani neboli. Schaize. Asi bude treba počkať na oficial. :? :evil: Má s tým niekto inú skúsenosť?