Stahl jsem jeden film z P2P.....ale nejde spustit ani ve Windows Media Playeru, v BSPlayeru mi to hodi "Unknown file format"...Tak nevim co s tim....
Printable View
Stahl jsem jeden film z P2P.....ale nejde spustit ani ve Windows Media Playeru, v BSPlayeru mi to hodi "Unknown file format"...Tak nevim co s tim....
A mas spravnou verzi kodeku? To bejva v 90% ten problem.
Kodekem to na 100% neni.....
Zkus to projet divfixem
http://divfix.maxeline.com
"This is not an AVI file." ----DivFix
Tak to zkus Virtualdubem, a dej VIDEO / SCAV VIDEO STREAM FOR ERROR. A nebo si zkus ověřit kodek GSpotem.
Hmm, ale ten soubor se vubec neprojevuje jako video... kdyby bylo chybnych par snimku, tak prehraju aspon nejaky usek....
No tak to teda asi nebude film, ale asi nějakej doplňkovej soubor nějaký aplikace.
Mám teď stejný problém s Pupendem. Je to rozděleno na 2 soubory. Ten první je .avi v pohodě (divX4 LM), ten druhej se vůbec netváří jako .avi . Divfix hlásí not video file, Virt.Dub taky, NanDub taky. Zřejmě někdo pos*al komprimaci a nic se stím dělat nedá.
A nebo jestli to není nějak extrémně velkej soubor, tak to stáhni znova, asi byla chyba při přenosu
Asi jo, já mám pupendo v jednom souboru 8-) , ale ho zas nemůžu vypálit, ale už o tom na fóru vedu diskuzi !!Citace:
Původně odeslal šaman
Tak to bohuzel ne. Staci kdyz chybi par kB a mas smulu... Zkus to projet gSpotem, z neho asi zjistis nejvic...Citace:
Původně odeslal CompCrasher
Sakra----Non-AVI File - Type Unknown.
ja uz fakt nevim...treba je to jeste v nejakem archivu... dyt toto snad neni ani video :cry:
Otevri to v nakem nejlip hex editoru, podivej se na par prvnich znaku, hod je sem. Pokud je to archiv, treba se z toho neco vycte..Citace:
Původně odeslal CompCrasher