Co myslíte, bude stačit integrovaná zvukovka v Asus P4C800 Deluxe, nebo ji mám vypnout a použít Audigy Player, který zbyl ze starého PC ?
Díky za názory.
Printable View
Co myslíte, bude stačit integrovaná zvukovka v Asus P4C800 Deluxe, nebo ji mám vypnout a použít Audigy Player, který zbyl ze starého PC ?
Díky za názory.
Urcite tam dat audigy. ma lepsi zvuk a daleko menej zatazuje procesor, dokonca menej ako SB live a vacsina konkurentov..
neni na ty P4C800 kodek od Analog Devices? mozna by stalo za zkousku ho porovnat s Audigy, je to sice porad onboard, ale zas je to AD, tak nevim, sem zveavej :wink: kazdopadne na efekty a hw 3D jasne ze Audigy..
Jo, je tam AD codec. Nevím ale co porovnávat - výkon ? Kvalitu ?
Výkon nevím jak porovnat, kvalitu vím (nejsem úplně hluchej), ale obávám se že testovat to s bedýnkama co mám (Cambridge SoundWorks 4.1) je jaksi mimo mísu, tedy nic se nepozná. Můžu to samozřejmě protojit s domácím hifi na velký sloupový repro, ale má to smysl ? Navíc, i kdybych nějakej rozdíl poznal, pochybuju že bude nějak velkej a hlavně, používání PC jako přehrávač CD nebo DVD opravdu není priorita :)
No, vzhledem k tomu, že ho k porovnání doporučil náš audio guru :wink:, tak to zkus projet RMAA testem, jsem celkem zvědavej.Citace:
Původně odeslal aTTim