Chtěl bych vědět, co si o těhle monitorech myslíte. Jaký se vyplatí koupit?(a proč). Nevíte, jestli obrazovky Flatron vyrábí LG, nebo jiná firma?
Printable View
Chtěl bych vědět, co si o těhle monitorech myslíte. Jaký se vyplatí koupit?(a proč). Nevíte, jestli obrazovky Flatron vyrábí LG, nebo jiná firma?
Zalezi na co to chces a jaky mas pozadavky... jo Flatrony dela LG
No mělo by to bejt tak ze 75% na multimedia (hry, DVD) a zbytek na Office.
poridil jsme si toho Flatrona 915 FT+, v obchode jsme si ho vyzkousel, a supr.... sel bych do nej zas
Jakej má obraz a jak moc je u něj znát moiré? Prej jím všechny ploché obrazovky trpěj.
Taky se pripojuji ke stastnym majitelum LG Flatron 915FT+ a jelikoz ani nevim jak moire vypada :oops: , nemuzu ti poradit, jestli se u nej projevuje nebo ne :-)
To je pravda, ze tim hodne plochy obrazovky trpej, ale u dobrejch monasu to jde odstranit pomoci menu. Dobry je sestelovat to v nejakym programku, jako je napr. Nokia Test.
Asi si teda koupím to LG. Ještě by mě zajímalo, co si myslíte o tom Sony E430?
A zsi budes to LG kupovat tak si ho poradne prohlidni jeste v krame, protoze hooligan tvrdi ze ma peknej obraz kdezto ty co sem videl ja byly takovy priserkyCitace:
Původně odeslal michal.jursik
Tiez si chcem kupit LG 915FT+ a vaham pretoze si potrpim na cisty obraz bez tienov a smuh za pismenkami Takze vysvetli co je priserka lebo ak to kupim tak priamo z velkoskladu a tam si ho moc nepozrem takze bych uvital komentar niakych dalsich stastnych/nestastnych uzivatelov.Citace:
Původně odeslal DeeKay
No ty co sem videl meli spatnou homogenitu (v rozich utikal odstin barev), nesla uplne srovnat geometrie, linearita taky nic moc u jednoho z kousku byla leva strana obrazu rozostrena (stejnej problem ma myslim maxik na LG795FT+).
Ale Hooligan rika ze jeho monitor netrpi nicim z tohodle tak nemam duvid mu neverit takze asi tak...
PS: Monitory co jsem videl nebyly uplne nove ale uz starsi - mozna ze se teda vyse uvedene projevi az casem.. nevim
Tak nevi mepoznas monitor s rovnakymi parametrami za podobnu cenu co by mal byt OK a nehovor SONY a NOKIA lebo taky bohaty nie somCitace:
Původně odeslal DeeKay
Dik
Prave ze neznam.... prijde mi ze cim novejsi monitory tim nizsi kvalita :|
Nasel sem skvelu nahradu v super kvalite a za dost podobnu aj ked predsa len vyssiu cenu asi 1500 drahsi so stejnymi parameti je a ted poslouchejte dobre PHILIPS 109P40 aj ked je to tiez vybehovka na Slovensku je bratru za 14900 + DPH (LG 13300))ale nekupte to kdyz to je PHILIPSCitace:
Původně odeslal DeeKay
PS: Philips dnes uz vali namiesto toho 109P20 ale tam je naj rozdiel v cisielku ;D
Takze LG at de do .... a ja beru PHILIPS :wink:
hmm.. veta "neber to kdyz je to philips" me utvrzuje v dojmu ze jsou stale lidi co kupujou jen podle znacky aniz by si overili vlastnosti... to same i s CPU ne? ;)
Nechci se opakovat ale opet si trosku mimo s Philipsami mam svoje "Dlhorocne" skusenosti a P-ckove Philipsi bivali vzdy jedny z najlepsich monitorov vo svojej triede vo vsetkych parametroch ale nevedel som ze su teraz P-cka take lacne inak by som isiel po Philipse hned!!!Citace:
Původně odeslal DeeKay
PS:Nemuzu se zbavit pocitu ze mne nemas rad kdy mam rad znackove a lety proverene veci nez momentalne ulety nekterych "noname" vyrobcov.
Stacilo napsat - "s philipsy rady P mam dobre zkusenosti - ten vem...."Citace:
Původně odeslal juzko
a ne "je to philips berte to"...
v tom co pisu neni nic osobniho, ja mam rad taky kvalitni a proverene veci, novinky nekupuju....
Ale kdyz v minulosti byly P-ckovy philipsy dobry jak si muzes bejt jistej ze jsou i ted? Tohle proste v IT neplati ani omylem 8-) (tim nerikam ze nejsou ale jen se pozastavuju nad tvym hodnocenim).
Je rozdil v tom mit trochu preheled v aktualnim stavu oproti tomu viset na urcity znacce... tot vse
Sakra, asi jsem se rozhod pozdě. Nemůžu totiž to LG F915+ už nikde sehnat. Všude ho maj v ceníkách, ale nikde už není na skladě. Prej už se přestal vyrábět. Nevíte, kde by šel ještě sehnat?
On totiž bude nahrazen novym modelem, měl by bejt stejnej a levnejší, ale jestli bude stejne kvalitni, to těžko říct, ale 915 už je opravdu malo doprodavaj se.
No kolega trošku kecá 8-) mám ho a moiré trošku vidět je. Dá se odladit, ale zase je pak horší ostrost.Citace:
Původně odeslal michal.jursik
Kdybych měl být fér, tak doporučuju si ten kus rozhodně nechat pustit a důkladně prohlídnout. Ten můj má horní hranu obrazu mírně (ca 0,75mm) prohnutou dolů. Jinak musím říct, že je perfektní. Za ty prachy (Comfor - 13250,-). Nemůžu porovnávat s jinejma. ale vyhovuje mi. Jedu na 1280x960@100Hz. Četl jsem pár recenzí a vyšel mi jako velmi dobráý kus. Dívám se na něm na DivX a je to mnohem lepší než cokoli co jsem měl.