Kazaa lite 2.1 mi hlásí connecting ale nikdy se nepřipojí.Net je v pořádku.Několikrát jsem to přeinstaloval a pořád nic.Jsem připojen prostřednictvím LAN sítě.Před měsícem vše fungovalo OK ale z ničehho nic to nejede.
Díky moc za každou pomoc
Printable View
Kazaa lite 2.1 mi hlásí connecting ale nikdy se nepřipojí.Net je v pořádku.Několikrát jsem to přeinstaloval a pořád nic.Jsem připojen prostřednictvím LAN sítě.Před měsícem vše fungovalo OK ale z ničehho nic to nejede.
Díky moc za každou pomoc
U mna je to tak isto! :-) ..ale ja aspon viem, preco mi to robi!!! Lebo moj poskytovatel Internetu jednoducho p2p (kaaza, edonkey, winmx.. atd) blokol, bo vraj kazdy vela taha a pretazuje siet! :lol: Povolene to je az od 02:00 do 06:00! :lol: Mno darmo.. 2Mbit linka v dnesnej dobe je malo!!!Citace:
Původně odeslal Tommos
Over si u svojho poskytovatela Internetu, ci neurobil nieco podobne!!!
Aj mne to robilo a dal som si staršiu verziu a tá ide. 8-)
Mne to delalo tak isto ale som si nastawyl port na 1214
a ide :))) ;D ;D ;D ;D
Ludia mam problem pri nainstalovani hocijakej verzie Kazaa lite alebo kazaa proste nabehne program ale hladanie ani traffic nefunguje, co mam spravit?? registre mam sto razy opravene, spyware odstraneny, virusy tiez, predtym mi to blblo ze zamrzla cela Kazaa a ze neodpoveda, tak som odinstaloval a nahral znova, a uz to vobec nejde :evil:
stale je to odpojene :?
me to taky pise connecting.. ale u emule a BT mam HighID... hehe.... stejne na kaze skoro nic nejde... MP3 skvrci a to co je zazipovane je zaroven zavirovane a obsah neni odpovidajici nazvu.. nerikam ze na emule nejskou faky... jsou.. ale kdyz je tam neco RELOADED je stahuje to 1000 lidi tak tomu asi budu verit ;D
Hehe 8-) . 3 dni pouzivam eMule (jsem ho uz definitivne rozchodil) a uz nemam ani potrebu Kozu spustit. Zadnej jinej podobnej soft jsem tedy mezi tim nemel takze nemuzu vic porovnat, ale tyhle dva, to je rozdil - nebe a dudy.