Tahle hlaska me v XPckach uz dost s**e, pokazdy ji musim vypinat. Ten disk mam jako skladiste mp3osek a zadny volny misto tam nepotrebuju. Poradte prosim jak to vypnout, dik.
Printable View
Tahle hlaska me v XPckach uz dost s**e, pokazdy ji musim vypinat. Ten disk mam jako skladiste mp3osek a zadny volny misto tam nepotrebuju. Poradte prosim jak to vypnout, dik.
Microsoft povedal ze tam volne miesto potrebujes! Tak sa nehadaj a nehovor ze nie! ;D ;D
Naposledy ma XP hrozne nasrali v robote ked som sa na jeden pocitac prihlasil ako administrator a ono mi to napisalo taku p*****nu ze na desktope mam ikony ktore nepouzivam a ponuklo nejakeho pri***aneho wizarda ktory ich niekam presunie (slusnejsie sa to naozaj povedat neda) :evil: Uz som si pripadal ako nesvojpravny ze niekto bude este rozhodovat o tom co mam ja na desktope - ked som to tam dal tak som na to mal asi dobry dovod... V XP to uz tak chodi (nakoniec som nasiel aj to ze sa to da niekde vypnut - ale nechapem naco tam take k*****ny vobec davaju).
Také když jsem začal s WinXP tak mě to tam pědně štvalo. (hlavně když mi to někdy psalo u deseti disků)
Vypnout se to dá pomocí takové Microsoftské utilitky.
Ale nezpomínám přesně jak se to menuje.
Je to nějak jako Tweak... .
Podívej se na stránky Microsoftu a tam to najdeš.
Diky, zkusim se po tom podivat
Jelikož jsem doma tak jsem se na to mohl podívat.
Jmenuje se to TweakUI for Windows XP a je to v takovém balíku programů Powertoys for Windows XP.
To jsem stahnul, ale nikde nevidim, kde by se to tam dalo vypnout... asi jsem slepej, tak me prosim nakopni
Aha, stahnul jsem jinou verzi, uz to mam! Dik moc :)
Nemáš zaco :)