tak co chlapiii uz jste to nekdo zkouseliiiii? opravili to zobrazovani auticek??? jestli ne tak :evil: :evil: :evil: :evil:
Printable View
tak co chlapiii uz jste to nekdo zkouseliiiii? opravili to zobrazovani auticek??? jestli ne tak :evil: :evil: :evil: :evil:
je to nejake nemocne
me to funguje uplne bez problemu...
to jo taky mas 8500le, tahle chyba byla JEN u 9100 a podle codemasters mela byt opravena v catalistech 3.3... a kdyz ted vysli 3.4 tak moooooc douuufaaamCitace:
Původně odeslal honzAK
stejne to je divny, tak za to muze r9100 bios to je jediny vysvetleni.Citace:
Původně odeslal POLIS
...presne tak tento tyzden som skusal tu Tocu a ked som mal naflashovany bios z 9100vky tak tie auta boli bez kapotaze a ked som flashol bios z 8500vky tak to bezalo uplne v pohode :arrow: skusane s ovladacami Catalyst 3.2 :!:Citace:
Původně odeslal honzAK
kamos ma taky 8500 128mgram a taky to bezi ok ???
...si myslim, ze ovladace to asi nevyriesia, skor by to mohol vyriesit patch od Codemasteru, :arrow: patch 1.1 mam nainstalovany a ten to neopravuje, tak snad nejaky dalsi :!:
NO sak uz tie Catalisty 3.4 su vonku tak to vyskusajte ci to opravi. Ja taketo problemi s Tocou nemam pretoze mam R8500 :wink:
to ja to testnu ale az vecer doma... ted jen se snazim zjistit zda ma pro me smysl prechazet na 3.4, protoze s 3.2 nemam az na toto zadnej problemCitace:
Původně odeslal cox
Ja mam 8500LE s 9100 BIOSEM a jede to v pohode....je to nejaky divny :?Citace:
Původně odeslal POLIS
Ale niektorym aj zvysili body v 3DMarku01se tak snad sa to oplati :eek:Citace:
Původně odeslal POLIS
2DeeAyEn: ...divne :? mne to blbne s 9100vkovym biosom :?
2cox: ...no pre mna je dolezitejsia kompaktibilita a stabilita ako +100bodov v akomkolvek teste :wink:
No tak ta stabilita by asi mala ostat, ale niekdy nevies to je fakt. Tak treba to otestit a potom uvidime. Pridem domof zo skoly tak ich tiez skusim.Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
...jj ja ich tiez vyskusam ked dojdem domov z worku, teraz prechadzam zahranicne fora a reakcie na tie 3.4kove catalysty :wink:
...takze je to potvrdene, Catalysty 3.4 NEODSTRANUJU problem s Radeonom9100 a chybajucimi texturami na autach :!: :?
vid: http://community.codemasters.com/for...threadid=20125
tak to je pekne na howno :evil:Citace:
bud je to linost codemasters ze se s tim nechteji delat nebo ati a jejich testeri stoji za howno... mluvilo se o tom na forech hned po vyjiti a nikdo nic neudelal...
...dufam, ze CMR3.0 co onedlho vyjde od Codemasters taketo problemy mat nebude :?
Jediny co mi na Tocu Pomohlo bylo naflashovat do myho Radeonu 9100 128MB ob Club3D BIOS z Herculesu 3DProphet 8500. S nim jedinym mi grafika fungovala na 100% (vyzkoušel jsem asi 20BIOSů) a textury na autíčkách jsou a vypadá to Fakt SUPER
No tak to je fakt vodvaz, kvuli tomu, aby mi neco fungovalo, musim menit BIOS ??? Tu hru sice nemam, ale udivuje me, jak jste tady vsichni v pohode, flashujete ostosest, ale ze by to melo fungovat uz od zacatku, bez nejakyho sachovani s biosem :evil: :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal NorMack
Teda mam kartu od ATI asi mesic ... asi si na to budu muset zvyknout :?
Je to vazne na zamyslenie preco to je tak ako to je .....Ked som bol u NVIDIE nemal som taketo problemy vobec.....
...jezisi bude sa o tom viest diskusia este dlho ??? ??? ??? jednoducho problem je v hre a nie v ovladacoch od ATi - takze pokial sa Codemasters neumudria a nevydaju patch bez toho aby sa stale na nieco vyhovarali tak to na R9100vkach nepobezi korektne :!:
Noooo, tak tohle je hodne odvazny tvrzeni :lol: Pokud je to chyba jednoho modelu, pak to asi nebude problem jen dodavatele SW, nebo jo :-) A k tomu porad "reseni jednoho ci druheho", hodne dlouho jsem se rozmyslel zustat u osvedceneho, nebo vzit ATI. Na tyhle problemy nejsem zvyklej, a nejsem v tom zrejme sam :-(Citace:
...tak jak mi vysvetlis ze pri pouziti tej istej karty a tych istych ovladacov to s 8500vkovym biosom (DEV_514C) ide bez problemov a s biosom z 9100vky (DEV_514D) chybaju textury-ale len na autach ??? a pritom Codemasters vo FAQ na svojich strankach pisu, ze tuto hru netestovali s 9100vkou :!:
...skusal som Catalysty 2.5, 3.0, 3.1, 3.2 aj 3.4
kvuli jedny hre se mic flashovat nechce, to si ji radsi zaparim nekde jinde dokud to neopravi...Citace:
Původně odeslal NorMack