je to normalni?jakmile dam 183,uz mi prime hazi Fatal error.Nastavene je mam na:cl2-3-3-7/2.7V(zkousel jsem i 2.8V)/100%
Printable View
je to normalni?jakmile dam 183,uz mi prime hazi Fatal error.Nastavene je mam na:cl2-3-3-7/2.7V(zkousel jsem i 2.8V)/100%
No asi limit pamětí,nebo možná i desky,kdyby si je dal jinde,že by šly výše.Citace:
Původně odeslal dutch3s
Me jedou 195Mhz 7-3-3 2,5Citace:
Původně odeslal dutch3s
hm hyperxy nejsou zrovna nejlepsi.na tech 180Mhz CL2 to uz urcite asi nezvlada,dej CL2,5 a zvys to :-)
A co GoldMemory?
Heh, a jaky mas casovani pri 212 co mas v popisu? :)Citace:
Původně odeslal ITpozemstan
9-5-5-3Citace:
Původně odeslal MaPa
je tu nejaka realna sance,ze bych je mohl vratit a priplatit si na lepsi?Cim ale argumentovat?S moji deskou jdou normalne,no problem,ma s nima nekdo spatny zkusenosti na svoji desce?Prosim poradte,ja bych radsi nejake lepsi,treba OCZ DDR400 CL2 a ty neporidim,dokud nevyreklamuju nebo neprodam tyhle... :?
no many.....no RAMy ;D
Presne sem cekal na tenhle thread...... pamatujes jak sem ti rikal at si koupis OCZ 400Perf?? :wink: 8-)
ja jen cekal,kdy se ozves ;D vim,ze si mi to rikal primo v obchode ale kdo mto mel vedet.Myslel sem,ze se s nima dostanu na 200fsb a ono jen 182.Ted musej z baraku :lol: Jeste kde je prodat,jinak jedou v pohode,zadna zavada na nich neni a maj dozivotni zaruku...
Muzes rict ze ti nejedou spravne v desce jestli by sis nemohl doplatit na jiny.... za skousku nic nedas...
tak del cl na 2.5 a 200 mhz ti daj !!!!!!!!!
200 mi daj i ted ale ne prime stable :evil:Citace:
Původně odeslal Voky
Zkus tam nechat jenom jeden modul. Já jsem měl v kompu jednoho KINGMAXe PC333 256MB a jelo mě to v pohodě na 193Mhz, pak jsem
přidal dalšího PC400 256MB a už to vic jak 180Mhz padá
Může mít vyšší fsb nějakej vliv na životnost ramky?