Nazdar,
mam masterset od aquacoolu (to je to s tim cerpadlem heisner 300l/h) a kdyz vymenik chladim 2x8cm na 7V, tak po naky ty hodine prace ve win98 mam 41°C (xp1700+ 1.75V). Je to dost? Podle me jo..
Printable View
Nazdar,
mam masterset od aquacoolu (to je to s tim cerpadlem heisner 300l/h) a kdyz vymenik chladim 2x8cm na 7V, tak po naky ty hodine prace ve win98 mam 41°C (xp1700+ 1.75V). Je to dost? Podle me jo..
malo chladis vodu, ale ten jejich vymenik stoji za velky prd. musis pochystat jinej jako ostatni :lol:
Tady se vo tom trochu mluví:
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...t=150&start=15
chci do toho taky skocit, a chci rovnou do toho prof600 setu i s tim vymenikem. Tam pisou ze ho nejak zlepsili (2x vetsi chladici plocha, 2x vic trubek). Porad myslis ze stoji za prd a je lepsi vzit nejakej jinej?Citace:
Původně odeslal honzAK#
ten jejich stoji za prd, vem nejakej ze skodovky, nejlepsi se zdaji byt z Fabie nebo z Felicie (ten mam doma) akorat ted resim jak k tomu pridelam to sroubeni
kde a za kolik schanite ty topeni z felicii a fabii??
nejlepsi na chlazeni je topeni z auta jen si musis najit takovy aby se ti veslo do casu.
Tak ten jejich vymenik neni zase tak zlej, uz mi to jede na 1900+ pri 1.85v a ma 49°C v zatezi.. :) A to mi to chladej dva 5v vetrone..
A proč do case? Akorát tam přibude zdroj tepla a hluku z vetilátoru. Pokud tedy nemáte jinou možnost.Citace:
Původně odeslal honzAK
treba kvuli prenaseni PC :wink:Citace:
Původně odeslal Vladislav Souček
aby se to dalo prenaset, obcas
edit: by si rychlejsi :lol:
Také pravda :? Já své PC už nikam nenosím a ani nosit nemohu. :wink:
Vymenik za okno...na severni stranu baraku..natahnout hadice..nemrznouci smes :D a jedeeeeeem...a nejlepe na balkon...a hezky do stinu....ovsem v lete nevim nevim jak to pojede...ale v zime by to vyl tezky RULEZZZZ..uz vidim ten led na hadicich :D Nak
Bylo by to hezký jen mít na to prostory..My nemáme balkon a ještě k tomu máme plastový okna..průser jak to táhnout ven.. :roll: :evil:Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
Ne ne vedle jak ta jedle... :lol: :lol: :lol: A co potom v létě (jako loni). ;D Jinam radiátorek. Pokud jste ze vsi (nebo malého městečka) jako já, no kam asi, no? :lol: Akorát mám malí problém, ztrácí se mi někde chladící médium (destilovaná voda cca 1/2l. za 3měsíce). :-(Citace:
to se asi odparuje pres hadice, kdyz jsou tak dlouhe
Hadičkama to asi nebude (apropo jak víte, že je mám dlouhé), spíše radiátorek už má něco zasebou, ale nevypadá až zas tak špatne je z nakl. automobilu (Mates) LIAZ (z topení). :-)
To se ti odparuje diky netesnostem...pres sroubeni a podobne....vsak voda se mi ztraci i z topeni v baraku...proste se odparuje pres spoje v radiatorech..a tak :) normalni stav...jinak ja bych to zrealizovat mohl...ale mam okno na jizni stranu.. :( Nak
no kdyz mas radiator mimo case , tak to asi bude delsiCitace:
Původně odeslal Vladislav Souček
Tak tohle jsem dneska skousel, dal jsem vymenik made in schade za okno a nechal ofukovat 120mm papstem na plny kule. Po hodine prime mela voda v nadrzce s cerpadlem 9 stupnu a CPU 34C, vse na taktech v popisku a galaxiho blokama. Takovehle podminky kdyby byli celej rok tak by si muj PC nestezoval. Diky tomu sem dnes trhnul osobni rekord 2620MHz. Jo a co se tyce ledu na hadicich tak nema sanci...moje Pc dava alespon 200w tepelny vykon.Citace:
No, spíše někde něco teče, než by se voda odpařovala (má sotva 15°C)(zatím přesněji neměřeno). :lol: I když vlastně máte pravdu, leda v exp. nádobce (odbublinkovávač)... :?Citace:
Ano je to delší, ty hadičky... :-) :lol: ;D :wink:Citace:
Původně odeslal Rob