Kdyz zapnu torture test tak se z kompuzacne ozivat asi po pulvterinovych intervalech klasicke vrzani jak u nenamazanych veri. Vypnu prime a nic. Dela to jen u prime. CPU stability test nic. Nevite co to je? ???
Printable View
Kdyz zapnu torture test tak se z kompuzacne ozivat asi po pulvterinovych intervalech klasicke vrzani jak u nenamazanych veri. Vypnu prime a nic. Dela to jen u prime. CPU stability test nic. Nevite co to je? ???
Nie je to nahodu PC speaker resp. nemas zapnuty nejaky program na kontrolovanie teploty a bzuci ti to? Mne to robi vtedy ked v BIOSE dam nastavit upozornovaciu teplotu napr. na 68 C a ked teplota bystupi nad 68C tak zadne pc speaker tak jemne pobzucovat (prerusovane)-
taky to muzou byt kondenzatory, ktere jsou pretizene, jednou jsem mel na testy desku MSI s NForce2, byla uplne nova, a kvilela a vrzala priserne :roll:Citace:
Původně odeslal Koblas
PC speaker nemam... Headset vypnuty. Teplota je 54 stupnu pri fullloadu 1700+@2400+. Mam MSI KT4V. Prime bezel tak 20 hodin v kuse. A nekolikrat. Je to primestable. Zadne znamky nestability/nefunkcnosti. co vy na to... :?: ??? :?:
Skousel sem pripojit repraky a kdyz je vohulim tak se to line i z nich.
Na doske nemas PC Speaker nahodou - moze to byt aj zdroj aj kondiky este ...
Na desce PC speaker podle me ani manualu neni. Zkousel sem posluchat ale je to nemozny rozeznat. Kdyz to slysim i z repraku tak to musi byt nejakej sum ze zdroje nebo neco podobnyho ne :?: Mam shit case zdroj nevim jestli 300 nebo 350 (to je na dlouho). Neni ale skoro teplej a napeti
5V: 5.03v az 5.08V
3.3 V: 3.26 az 3.3
12V: 11.94v a 12.00
pri torture testu
5V: 5.00v az 5.05V
3.3 V: 3.26 az 3.3
12V: 12.00v az 12.06
Nevim proc ve 12v vetvi pribylo...
Ale zdroj mel ode me pucenej kamos a valil v pohode desitky hodin v kuse i na jinym kompu....
Kondiky sem zkoumal a sou uplne v poradku. Nejsou vypoukly, slouply zduty proste nic-vapadaji v poradku. Ani nejsou zahraty pomalu. Jediny co je brutalne horky je heatsink na chipsetu (KT 400). To je na spaleni prstu... MSI tam ma takovy maly nic.... Mozna je to zdrojem. Shitcase zdroje urcite nejsou zadnej zazrak.....
NAHRAL JSEM TO
mno je to shit kvalita ale kdyz si date repraky nahlas tak to urcite i pres ten sum uslysite..
mujweb.cz/www/zvukboardu/a.mp3
a zjistil sem:
600 Mhz - nic, zadny zvuk
1,47 Ghz - zvuk, takove to vrzani
1.9x Ghz - zvuk, vyzsi frekvence a kratsi perioda.....
co z toho plyne?!?!??!???!
zdroj?Citace:
Původně odeslal Koblas
Na KT3Ultre speaker je :D
Jestli je to zdroj tak me je to srdecne jedno..... Proste stejne budu potrebovat casem novej az tendle pude do kytek nebo me nebude stacit... :wink: Jestli je to deska.....Jedine ze by to byly ty tlumivky. Ma to nejakej dopad na zivotnost?? Dyt ten prime jel nekolikrat nekolik moc hodin a 100 stab atd... Mam tu jeste 250 W shitcase.. Jenze nevim jestli to ma vubec cenu zkouset.... ???
muj zdroj (300W, znackovej) pri nedostatecnem chlazeni (ticho je krasna vec) a brutalnim zatahu (par dni prevodu DVDcek) taky "piska" ... v ruchu prostredi a nebo hlucnych ventilatoru to slyset ani nejde, ale v mem pripade to slyset bylo a bylo to dost rusive - bylo to proste zdrojem. Zapojil jsem jinak ventilator, upravil trosku zdroj a uz to nedela...
Wow tak to som este nevidel ;D (respektive nepocul :wink: :lol: )
Tak jsem doma vyhrabal stary shitcase 250 W. Pichnul sem ho tam.... Voltaze sice byly naprosto udesny... misto 12V skoro 13V.. misto 3.3V 3.0V atd.. Ale prestalo to byt slyset z bedny-absolutne nic. Jen v headsetu. Musi to byt nejaky shit sum od zdroje nebo neco podobneho. Tzn ze zalezi na kvalite zdroje kolik bordelu pusti dale. Jeste me napada ze kdyz sem jel na tu shit 250 W tak sem mel vyply vsechny vetrone- krome toho na procaku ;) Takze ted jdu vypnout vsehny vetraky a zkusit muj pokus znovu......
JE TO CISTE ZALEZITOST ZDROJE! - TEDY V MEM PRIPADE! TAK SEM DOPLATIL NA "KVALITNI CESKY" EUROCASE....
Mne dela muj zdroj pri prime95 to samy. Mam ho polozenej na kejsu a zretelne slysim, ze to vychazi ze zadniho dolniho levyho rohu zdroje.
Je to Sparkle Power 235W, takze se ani nedivim, ze nestiha.
Dela to ale az ted s EPoxem 8RDA a XP1700+/2400+,kdyz sem mel Palomino XP1800+/2000+, tak to nepiskalo.
Takze nakoniec jedna vec z toho co som predpokladal..no ale mimochodom piskaju aj kvalitne zdroje ak narazis na nespravny
Mne tiez daco piska, ale iba slabo. Registrujem to od vtedy, co som nahodil zdroj, procak a dosku, co mam v popise. Teraz mam inu dosku (K7S5A PRO), takze skusim popocuvat.
NEvim jakej novej zdroj si mam teda kua koupit (zatim asi nic pockam jak se to nejak dal posere/neposere). CHci nejakej 100% dobrej 100% spolehlivej. Dival sem se na CHieftec 360 W......Ale jestli budu mit kua prachy tak si koupim Thermaltake 420 W >:} :drool:
Tak to mas smolu, pretoze 100% dobry a 100% spolahlivy hw neexistuje! :wink: To uz by potom nebol hw! ;DCitace:
Původně odeslal Koblas
Nedavno som skladal jednemu kamosovi dost nadupany comp...
Zdroj som mu tam dal 350W enermaxa a na pocudovanie dost hlasno pri presuvani dat po zbernici piskal/praskavo vrzgal ...
Dal som ho na reklamacku.
Dali mi novy.
Ten to robi tiez... Ale tak 20x tichsie, takze je to pocutelne len ked stisis vetraky a prilozis k nemu ucho.
Odvtedy mam strach kupit aj ENERMAX :!: :o :|
Ako vidim toho mojho Enermaxa asi pojdem reklamovat. Z toho piskotu ma uz boli hlava. :-o
No neviem, neviem vcera som ho skusil dat do ineho pocitaca (slabsieho) a nic nepiskalo. Na druhej strane - ten zdroj som nechal vonku, tak mal dobre vetranie. No uz fakt neviem!! :-(
PiT: presne ako pises, tie piskoty pocut pri presuvani dat po zbernici.
Hmmm dyz si to dal do slabsiho kompu a nedelalo to tak to znamena, ze v tvym normalnim musi dostavat tezce na prdel a de do kytek... :|Citace:
Původně odeslal OndreJ