Ahoj
Dnes mi dosla ATI 9100 od Sapphire
ma oznaceni pameti
Samsung 310
K4D64163HF - TC40
Jake to jsou pameti ?
3ns nebo 4ns
diky
Zizi
Printable View
Ahoj
Dnes mi dosla ATI 9100 od Sapphire
ma oznaceni pameti
Samsung 310
K4D64163HF - TC40
Jake to jsou pameti ?
3ns nebo 4ns
diky
Zizi
4ns
To je to TC40 ?
Ja myslel ,ze by to mohlo byt to posledni cislo z te prvni rady
Z 99% je to poslední číslo v dolní řadě,takže u tebe 4ns.
Na 100% su to 4.0ns pamate, ak by si tam mal TC36, tak by boli 3.6ns. 3ns panate nema ani R9500.
Diky...
jakejsi boreček tam ma 2.9 :wink: yngwie nebo tak se jmenujeCitace:
Původně odeslal Toxic
kdyybs mel 3 tak máš asi nejlepší r9100 ;D jsou to 4ns
Vcera jsem koupil kamosovi R9100 Sapphire a jsou tam 3,5ns.Citace:
Původně odeslal Toxic
Je to Retail baleni u Bohemky. Super varka.
Za super cenu :wink:
Citace:
Původně odeslal joXerus
Na moji 8500 jedou pameti na 310 bez chyb !!!!!!!!!
To jsou super pameti !!! :wink:
No ja mam Sapphire taky s 3,6ns Entrotech.
ja mam na 128MB verzi od sapphire 5ns hynix :oops:
Ja zkousel Sapphira 64MB 4ns(jadro 260 /pameti 260) na tom moji sestave a v 3dMARKU 2001SE to hodilo jen 6800bodu je to normalni???To je nejak malo :roll: Moje R9500@9800 tam hazi 16000b :-)
to je dost malo to by melo byt kolem 10 000 - ja mam skoro 9100 (chybi mi 4 body :? )Citace:
Původně odeslal Lukas Volek
Co s tim?Mam tam catalisty 3.4?Citace:
Původně odeslal slonus
s catalystama 3.2 me to hazelo plusminus 9800, s3.4 sem rad ze se dostanu na 9000. rek bych, ze k ty desitce by ses ale dostat mel
pokud jsi nemenil ovladace a jen tam vrazil tu kartu misto te tve upravene, tak bude asi chyba tam. pokud se nemylim, tak si ta utilita na 9500@9700/9800 prepisuje nejaky soubory... - mozna je to blbost a vubec to na to nejde nainstalovat, ale mozna ze to jde nainstalovat a pak to treba blbne :lol: uf to byla veta ;D ale doufam, ze vis co myslim ???
Pridelal jsem chladic titan d3tb na GPU svyho radeonka, zvedl jsem takt jadra na 300 a pameti nechal na 250. Chladic je uplne v pohode (vlastne studenej) ale zacali se mi uplne nunosne zahrivat pameti, ackoliv jsem s nima nic nedelal :? netusite nahodou nekdo cim to muze bejt?!
ja mam Powercolor 9500@Pro 3,6 ns Hynix - pretaktovani pouze o 33 MHz na 303
Muze to taky delat to ze to mas na tu grafarnu moc pretocene a naopak ti to snizuje vykon... to uz jsem taky nekde videl u nekoho...Citace:
Původně odeslal Lukas Volek
Tos měl oprvdu nutnou dávku štěstí :eek: Zítra du kupovat taky tuhle grafiku a do Bohemky. DOufám že budu mít taky štěstíčko :roll:Citace:
Původně odeslal George_J
Třeba já. Když nataktím paměti na moc (v případě MANLi na 185,190) tak se brutálně snižuje výkon jak ve hrách tak i v 3dMarku. Jediná možnost je postupně taktit a testovat a zapisovat si na jaké frekvenci podává grafika nejlepší výkon a tam ji nechat.Citace:
Původně odeslal mutant2
to zesu pameti 4ns neznamena ze este aj na tuto frekv. pobezia :( kamos ma 9100 s pametami na 200MHz a su tam 4ns Samsungy (250Mhz) (inac vynikajuce pamete tie samsungy na grafikach) a nejdu cez 245 s pridanym pasivom a ventilatorom zo zdroja, takze neviem ci je to chybna pamet alebo co