Pri starte mi nabehne teplota na 48, pocas prace napr Word, EXCEL ... normalna zataz aspon si myslim mam asi 52-53, no a ked gamesim tak sa pohynuje okolo 56-58. Je to OK. Inac chladic mam TITAN TTC D5T. :?
Printable View
Pri starte mi nabehne teplota na 48, pocas prace napr Word, EXCEL ... normalna zataz aspon si myslim mam asi 52-53, no a ked gamesim tak sa pohynuje okolo 56-58. Je to OK. Inac chladic mam TITAN TTC D5T. :?
To je v pohode teplota...
kamos ma taky durexe 1,3, chladak d5t neregulovanej a teploty obdobny jako Ty. :wink:Citace:
Původně odeslal frantoka
Teplota je uplne v pohode...s lepsim chladicom ju das trosku dole.
a aky lepsi chladic by si navrhoval?
Ted se ptam:JAk moc by mu pomoh FALCON ROCK II???Citace:
Původně odeslal frantoka
Urcite pomoze cokolvek z Cu jadrom. Najlepsie na 80x8o fan.Citace:
Původně odeslal SPYKER
Ak ho nepretaktovavas, skus znizit voltaz a ak to bude stable tak je to dobra volba, lebo tepelny vokon ide s druhou mocninou Vcore :wink:
Z mojej skusenosti je dobry a tichy tento Coolermaster:
http://www.coolermaster.com/products...-7jd1b-0l.html
Maju ho v Ageme za 360,- s DPH, v poho by ti ho mohli objednat v niakom obchodiku, ak ho nemaju.
V porovnani s tym Titanom by mala ist teplota dole tak o 5 stupnov, a zaroven je velmi tichy(oproti titanu)
jj, je v pohodě
Pozri si tento thread:
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...5aba247f1b25ee
s falconom II do ~53C pri full zataziCitace:
Původně odeslal SPYKER
Durexe 1300 mam taky, teplota kolem 58 je v poho, me to kolikrat splhne i trosku nad 60, kdyz ho kapku potrapim :) Durony 1300 jsou posledni z rady a tim padem hrejou docela dost, uz jsem se taky davno prestal nervovat nad teplotou :-)
Cus. Mam Duron 1,3G@1,411G (1,85V) + FALCON ROCK I (2500min-1) a jak byly ty horka,
tak bez zateze to vokazovalo 53°C, při 100% zátěži to pres 60ku neslo (max 58 ) FALCON
ROCK II ma myslim jen 2300min-1, takze by rozdil v teplotach nemel byt veliky a
este to bude generovat min hluku :-)
Mám taky chladič s regulovatelnýma otáčkama D5TB-TC a mám teplotu na 48C :smoke: při zátěži 54C. Docela mě ty tvoje teploty překvapily protože ten můj procesor (viz signatura) sekne když sem na něm měl 58C :wink:
EDIT: sorry :oops: sem ve škole a ten net je hrůzostrašnej :evil: