Na nejakem foru zde jsem cetl,ze udajne nektere desky Gigabyte s via kt400 umi delicku 1/6.Muzete prosim uvest konkretni typ.Pouze overene info,ne dohady o tom,ze mozna jo, mozna ne.Muze byt i jiny vyrobce a nebo cipset Nforce2.Diky
Printable View
Na nejakem foru zde jsem cetl,ze udajne nektere desky Gigabyte s via kt400 umi delicku 1/6.Muzete prosim uvest konkretni typ.Pouze overene info,ne dohady o tom,ze mozna jo, mozna ne.Muze byt i jiny vyrobce a nebo cipset Nforce2.Diky
chipset nForce2 nepotrebuje delicku 1/6 ... u nej si uzamknes PCI/AGP a pak si muzes davat FSB jak chces...Citace:
Původně odeslal hermanson
No hej ale musis mat spravnu rev. chipsetu KT400 a este nejake veci...skusal to Spec ale najst a stabilne rozbehat je peklo...cize na to zabudni. nFOrce2 nema delicku 1/6. KT400A nevyzera ze by mala delicku 1/6 a KT600 mozno bude mat delicku ...vyzera teda skor ze bude mat. Proste dohady :roll:
Ja teda nemam cas prohledat vsechny starsi fora,ale mam pocit,ze tu nekdo tvrdil,ze Gigabite 7VA nebo 7VAX tech 1/6 umi.Ale nejsem si jistej tak jsem to chtel slyset znovu.
Ako som napisal vie ako vie...zalezi od rev. chipsetu a vlastne je to tak ze skor nevie ako vie..(fak sila vysvetlenie). Poslus SZ Specovi on ti vysvetli podrobnejsie...
nForce2 síce nemá deličku, ale má by mať AGP/PCI fix na 66/33MHz a to je podľa mňa lepšie ako nejaké deličky... :wink: