-
Zvuk na Abit AT7
Zdarec. Mam tuhle desku je na ni integrovana zvukovka AC 97 codec ALC650 ( chip VIA 3059 ) a nejsem schopnej na ni rozchodit zvuk. Mam stazeny ovladace primo od Abitu a zvukovka ani nehlesne. Muzete mi nekdo poradit nejaky nastaveni toho manageru co se nainstaloval s ovladacema aby to slo? Deska je to nova, takze zvukarna by mela bejt v pohode. :?
Dik vsem
-
dodatek
Jo, ta zvukovka je 6.1, bedynky ( mam jen 2 ) mam zapojeny ve vystupu FRONT.
-
Tak v prvé řadě, bych se juknul do BIOSu, jak je nastavená a jestli je vubec zaplá(předpokládám že ano). Pak v ovladačích bych se kouknul, v jakým režimu šlape(2.0, 4.0, 4.1, 5.1, 6.1).
...Btw co máš za OS?
-
Jo, v BIOSu je zapla, volba je tam budto AUTO nebo DISABLED. Mam zapnutou volbu AUTO.
Slape v rezimu 2.0 aspon podle ovladacu. Mam W2000 a W98 nejede ani pod jednim z nich.
-
Hmm... Chtělo by to zkusit přímej přístup, nejlépe pod DOSEM. Jediný co mě napadá je, najeď do W98, restartni to do dosu, napis SET BLASTER IXX DXX T1 nebo tak nějak(už si to nepama jak se to definovalo, X jsou adresy) a pak nějake dosovskej prográmek, kterej pouřívá zvuk. To tiž vypadá to bídně, když v obou systémech nejede, to ovladače nebudou :-(
-
Napis mi radsi jak mam celej ten prikaz napsat, v dosu skoro delat neumim. Dik