Chci vedet, kdo vyrobil moji 9500, ale nikde neni nic nez jen ATI.
Je nejakej programek ci neco podobneho?
Printable View
Chci vedet, kdo vyrobil moji 9500, ale nikde neni nic nez jen ATI.
Je nejakej programek ci neco podobneho?
Skus vypisat seriove cislo do googlu alebo vlozit cislo BIOSu karty do formulara niekde na ati.com... Presne si nepamatam, ale nasiel som tam teraz na rychlo toto :arrow: http://mirror.ati.com/support/identi...hicschart.html
Pokud to byl ciste noname vetsinou to dela Sapphire ja sem takhle mel par R9700PRO ..meli velmi podobne znacene stitky s sn a carovym kodem ale je fakt ze 100% to neni...
Tak jsem zjistil tohle
Product Description BIOS Part Number 102 Part Number
RADEON 9500 128MB VGA DVI-I TVOUT - AIB 11394232101 1029423231
Ale kdo je teda vyrobce nevim.
No ja myslim, ze pokud jsi na ATi webu uspesne nasel svoji kartu podle 102 Part Number, muzes smele tvrdit, ze mas Built by ATi.Citace:
Původně odeslal Neo
a to znamena co? To je dobry nebo ne?
LOL, tu otazku myslis vazne? Vzdyt mas s velkou pravdepodobnosti ATi original. :wink:Citace:
Původně odeslal Neo
btw mozna trosku nepresny, ale bud skouknout radeditem bios ty karty
nebo pokud ma karta definovanej subsystem id pci registrech tak podle toho...
tj
vendor&device bude 1002&414x
a subsytem vendor&device bude bud 0000&0000 nebo id vyrobce...(podle cehoz jde najit i nazev)
nevite nekdo co je to za vyrobce 9700cky ???
http://www.levi.cz/image/atiradeon9700pro.jpg
Jak uz jsem napsal v jinym threadu, tak presne tuhle jsem tam v listopadu koupil jako noname a podle 102 Part Number je to Buil by ATI. Otazkou je, jestli je porad maji od stejneho dodavatele. Co ja vim, tak se to dost meni podle toho, kde dostanou lepsi nakupni ceny.Citace:
Původně odeslal Fireball
Ja tu moji 9500 jsem kjpoval pred 14 dny v Levi taky. Takze asi je to origos ATI.
To je fakt, protože takhle naletěl kamoš, koupil 9100 domnívajíc se, že je to Sapphire, ale byla to Manli :oCitace:
Původně odeslal dmx1
at je to co je to orig takt je 293na262 a taktl sem to na 350 na 310 zatim se vic neskousel ;D
mam Sapphire Radeon 9500PRO
podle P/N v biosu mi stranky ATi zobrazili jen:
RADEON 9500 128MB VGA-VO-DVI...nenapsalo mi to ,jestli je to opravdu Sapphire nebo cokoliv jinyho
Radedit mi hlasi:
BIOS Title:R300 Infineon DDR CHANNEL CD BIOS - P/N 113-A05602-104
BIOS Date:2003/02/27 16:12
Vendor ID:ATi Technologies [0x1002]
podle ceho se mam ridit nebo co mi rekne,ze mam Radka od toho ci onoho vyrobce?Jak si muzu overit pravost SAPPHIRE®?
Je to Manli ;D Presne takú mám a zatial som sa dostal na 351/303 stabilne. Viacej som neskúšal :-)Citace:
Původně odeslal Mymak
Ale inak, Manli vyrába alebo presnejšie kopíruje Built Bay Ati. Takže všetko čo vyzerá ako origoš by malo byt Manli :wink:
<>vina :!:Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Nechce sa mi to tu po XYlonty krat vysvetlovat. Hladaj. Pisal som to tu minimalne 10x...
Nechápem ta ??? Ja som sa ta na nič nepýtal takže neviem o čom rozprávaš ??? :-)
tak jestli je to manlina tak nemuzu rict ni jinyho ze ta 9700 je cool karta[ale proc sakra je tam bios orig ati 9700pro] ???
Ja tam mám tiež bios origoš Ati 9700 pro ;D A taky mám Default frekvence jako ty Firebale, takže som vysmiaty ;D
EDIT: Ale inak vypadá to na dvojčata ;D
co mas na to za ramky ja z jedne strany 3.3a z druhe 3.6 infineon ???
ps : jestli tu znacku pisu spatne tak me opravte :D
Sakra! To jako z jednej strany možu byt 3.3 NS a zdruhej 3.6NS ??? To som nevedel ked prídem domov tak sa na to mrknem :wink: Ale ked som ju kúpil a pozrel som sa na jednu z nich tak to bolo 3.3ns Infeony :-)
A sakra! Splnili sa moje najhoršie obavy...........Sú tam zdruhej strany 3.6ns Infeony! :| Takže to vysvetluje prečo tie pamete išli len na 303 MHZ :?
Reagoval som na to, co si povedal :arrow:Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Blbost.Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Vsetko vyraba Sapphire. Akurat prve verzie kariet sa rozdaju vsetkym a neskor si kazdy povie, co chce zmenit a dovezie vlastne suciastky. ManLi vacsinou meni design PCB plus dovaza vlastne shit suciastky, aby to bolo co najlacnejsie.
Preto byvaju prve verzie kariet PBA vacsinou rovnake (a vacsinou dobre), kdezto s dalsimi byvaju problemy.
Znova blbost.Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Prva verzia (az na suciastky) bude vyzorom rovnaka ako ATi, ci sa jedna o ManLi, Sapphire, Club3D, Jetway, ...
Takze vsetko, co vyzera ako origos je vlastne prva verzia Sapphire Retail alebo ATi Retail, ktora nedodrzuje nejaky ich standard (takt jadra alebo pamati), ale je inak v poriadku, tak bola presunuta do OEM, kde sa neskor prerozdelila medzi ostatnych vyrobcov.
Souhlas; a konecne snad prestanou ty blaboly, ktery se tady mnozi jako houby po desti.Citace:
Původně odeslal PiT