Nevim jestli to uz nekdy bylo receno, ale jaka barva je pro pretaktovani nejlepsi? ;D
Mel jsem na vyber 2 procaky, jeden mel ruzovou az cervenou barvu jadra a druhy bilou s mozna malilinkym nadechem do zelena. ???
Printable View
Nevim jestli to uz nekdy bylo receno, ale jaka barva je pro pretaktovani nejlepsi? ;D
Mel jsem na vyber 2 procaky, jeden mel ruzovou az cervenou barvu jadra a druhy bilou s mozna malilinkym nadechem do zelena. ???
Myslim ze sa tu spominal odtien do biela...ze je najlepsi...ale osobne tomu moc neverim.
Ja sem mel jak bilou tak fialovou byly to totozne DLT3C a obe slapali stejne tak nevim jestli zrovna toto je voditkem :)
Diky, taky tomu moc neverim, ale vzal jsem si ten bilej. :?: Muzu se te zeptat, jak dobre chladi SLIM SILENT PRO (vyplati se jit do TC?) a ARCTIKY. Uvazuju, ze si je koupim?Citace:
Původně odeslal GABO
Tie farby sa tu pred nejakou dobou objavili, na nejakom zahranicnom fore tvrdili, ze tie biele su lepsie, no nikto to nepotvrdil ani nevyvratil. Podla mna dost blbost. Mozno by bol rozdiel, ak by to bol iny material s inou tepelnou vodivostou.
Na ten chladic sa mrkni do sekcie chladice, no rozhodne sa do neho oplati ist, ten TC vraj troska menej chladi velmi pretaktovane stroje kvoli tomu ze sa snazi byt tichy.
dik za radu :-)Citace:
Původně odeslal Axel
urcite to ma nejaky smysl pro lidi co jedou baz chladice :lol: ...muzou si vyb :wink: rat barvu
kuva kam sem toho smajla hodil :-o
;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal berraneck
Tak ja si pockam nez vyrobia zlty s madychom do modra. Bude mi ladit ku case. :D 8-) :-)
co takhle sehnat par lidi a nechat si vyrobit modrou serii ;D 8-)
Keď budem mať priehľadný chladič , osvetlený UV diódou, tak ma možno aj farba jadra začala zaujímať... :wink:
No ten chladic je dobry - pozri sa do sekcie chladice tam najdes podrobnosti aj o novych modeloch. Celkovo sú chladiče AC veľmi dobré...