Nepodarilo se vam uz nekomu nak efektivne udelat chlazeni SB? Samotna vrtule na to nic moc a furt vaham, esli tam nalepit nakej pasivek.
Printable View
Nepodarilo se vam uz nekomu nak efektivne udelat chlazeni SB? Samotna vrtule na to nic moc a furt vaham, esli tam nalepit nakej pasivek.
Pasiv dost pomáhá, na deskách, které ho mají, je jen vlažný. Zkoušel jsem tam pokusně dávat malinký pasivek a vcelku šla teplota dolů. Jenom by mě zajímalo, kde se dají vzít ty pasivy, které se dávají na některé motherboardy (mají husté žebrování a docela silnou základnu - na svou velikost).
Ja ho tam mam a nejaky posun v taktovani jsem nezaznamenal.Stal neco pod tri kila a je docela good.
Typ a kde se dá koupit?Citace:
Původně odeslal ITpozemstan
neni ten pasiv nahodou vod Zalmana? Vim, ze to prodavaj, je to presne: ZM-NB32J. Prodava se to i se sroubama i s lepidlem. dyz mas v desce doury, tak je to f pohode. Ale ja je tam nemam a furt si nejsem jistej, jak se budou tvarit pri pripadny reklamaci, dyz to tam prilepim.
jestli chcete tak vam toho Zalmana ZM-NB32J dovezu z Rakouska stoji 250kc
nebo na Southbridge staci ten mensi pasivek maj ho za 2Eura a rozhodne se da lip uchitit me by treba ten zalman vadil v grafice
Zalhman je moc veliký a drahý, to je zbytečnost. Myslel jsem takový ten malý pasivek, co má třeba AOpen (viz. moje recenze na PCtuningu). Dá se nějaký takový sehnat samostatně? Případně kde a za kolik?
no jediny levnejsi co maj v tom shopu je takovej nizkej pasiv za 100
http://computer-4you.at/index.htm?ku...__chipsatz.htm
Jo, to by šlo, takový chladič stačí. Akorát by ho mohli prodávat v Praze a ne v Rakousku (trošku bokem ode mě).Citace:
Původně odeslal Pavlis
On ti ho priveze chapes to???
Pokud by přivezl, tak to zní velmi zajímavě. Ale jelikož budu měnit desku, tak si ještě počkám, zda tam náhodou už chladič nebude.Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
kdyby neco tak napis SZ nebo po ICQCitace:
Původně odeslal Eagle