Maji ty desky (resp. jejich zvukovky) na sobe game port?? Na fotkach jsem ho neobjevil, tak nevim jestli tam neni vubec, nebo to ma nejakej interni konektor na vyvedeni toho konektoru dozadu na bednu, nebo jak??
Diky za pomoc.
Printable View
Maji ty desky (resp. jejich zvukovky) na sobe game port?? Na fotkach jsem ho neobjevil, tak nevim jestli tam neni vubec, nebo to ma nejakej interni konektor na vyvedeni toho konektoru dozadu na bednu, nebo jak??
Diky za pomoc.
Abit NF7-S mám ,ale gameport jsem na ní neobjevil ani na zvukovce ani na desce :( takže nemá
Pokud máš na mysli druhý seriový port tak NF7-S ho má a má ho snad každá deska s integrovanou zvukovkou.
Abit neviem, ale Epox dodava gameport na externom kabliku (aspon to tak doteraz bolo).
jojo,abit to nemá
http://www.nordichardware.com/review...up/abit_IO.jpg
Epox 8rda3+ ho ma na pridavnom kabliku aj s COMom, je uplne na spodu dosky
S tim Abitem to je skoda, takovou dobrou zvukovku ma a game port ne. :-(
Na mysli mam port ke kteremu pripojim joystick nebo volant a to seriovej port neni. :-(
Nema ten Abit alespon konektor na desce, ze ktereho by sel ten port vyvest stejne jako u Epoxu?? Muze se stastnej majitel podivat?
Diky
Ať koukám jak koukám na desce ani v manuálu takový piny nejsou , kam by se připojil ten gameport . Pokud chces na abitu gameport jedine zvukarnu ktera ho ma . Je to skoda , kvuli tomu ja tam mam Audigy .:(
Pomaly sa snazia tento port eliminovat a nutia spotrebitelov aby si zaobstaravali USB herne komponenty.
Jinak gameport ma i ASUS A7N deluxe... 4800Kč
NO ale ved existuju redukcie, a urcite je aj redukcia COM--->LPT/SP/USB !!
No vo redukci nevim a netvrdim, ze neexistuje, pokud mi nekdo da tip, budu rad.
Jen si chci ujasnit, jestli mluvime o tom samem. Vzdyt prec COM port vypada uplne jinak nez GAME port??
Mam doma redukci usb to game port.....otazka je,jestli by ti to fungovalo.....na joy od Logitechu to jde...