http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=17734
Co říkáte na tuhle fošnu? Zatím můj favorit .... :o
Printable View
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=17734
Co říkáte na tuhle fošnu? Zatím můj favorit .... :o
nic moc integrovane audio, ale jinak dost huste :roll:
podrobnejsi specifikace:
Model GA-7NNXP Ultra
Chip nForce 2 SPP + MCP-T
Form Factor ATX
PCB Size (mm) 305*244
FSB 266/333
AGP 8X*1
PCI 5
ISA 0
AMR 0
Memory Type DDR400/333/266
Memory Socket DDR*4 (dual channel)
USB port 6*USB2.0/1.1 (4 by cable)
ATA 2*Serial ATA(SiI3112A), 4*PATA(MCP-T+GigaRAID), RAID0, 1
Audio AC97 (ALC655)
Codec 6-channel
VGA (dual view)
LAN / IO shield Dual LAN (Intel Kenai 32 + Realtek PHY)
Dual BIOS
S.T.R.
COM2/Front Audio
1394
NB Fan Sink
AUX IN
CD IN
WOL
Intel Front USB
Intel Front Panel
IR/CIR IR
I/O ITE 8712
IDE/FDD cable 2*SATA/3*PATA/1*FDD
USB bracket/cable 2 x 2-port
S/PDIF module Y
a cena???
Je to super novinka, asi jeste neni ani zverejnena.
GB ji jeste ani nema na strankach a distributori ji taky nemaji slibenou. Prodejni cena na pultech MO bude cca 5200 Kč s DPH, ale uvidime, co jeste udela dolar.
Vzhledem k vybave bych videl cenu spis k 6000KčCitace:
Původně odeslal Martin G.
Definujme si MO a pak uvidime. Navrhuju treba prumer ceny v cc a EU ceny od distributora (Elap, ATC)Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
ATC bude asi o nicem, moc GB neda ( a koncove jsou dost vysoke ). ELAP ma slusne ceny pro koncaky, ale mozna nekdo bude mit i levneji. Ale vzhledem k cene v US + DPH + prirazka, tak to vidim spise k tem 6K. Ja sam si myslim, ze nemam nejhorsi ceny na GB, ale stejne si myslim, ze se proste pod 6K nedostanuCitace:
ATC GB moc netlačí, spíš teď jedou hodně v ASUSu.Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Elap má velmi solidní ceny a pokud člověk bere dost dá se na dobré ceny dostat i u Starcomu, ale tam jsou ceníkové ceny úplně mimo. Nemyslím si že by byli schopní s novým produktem, tak pozdě nasazeným proniknout na trh s cenou okolo 6k.
Vzhledem k vybaveni ( S-ATA, RAID, 2xLAN, 6.1zvuk, OC friendly asi, atd ) myslim, ze by nemel byt problem. Navic moznost osadit 4banky je velice lakave.Citace:
Vem treba 8KNXP-Ultra, P4, i875P, SATA,GLAN,RAID, Adaptec U320 SCSI - stoji pro MO cca 13500.- atd,-
7VAXPA-Ultra - cca 4300,- atd
Pust si ICQ.
mamCitace:
GA-7N400-Pro vypada velice dobre, najdete nekdo duvod proc ji nekoupit? (planuju k ni ATI 9500Pro od Saphire, GA, nebo Herculesa)
PS: ATI take od GA asi znamena bezproblemovy chod, ne?
bohemka je má v ceníku a jsou docela mastný, ale kdy novinky od gigabyte nebyly
Uz ho maj i v CC, levnejsi varianta stoji neco pres 5000 a drazsi pres 6000Kc. Cena nic moc... a co sem koukal na nastaveni BIOSu tak taky zadna slava :? (ale treba to vyresi uopdate :-) )
jen me fascinuji ty ceny. Evidentne nasadili ceny, na ktere nemaji, protoze jeste nemaji nic skladem :evil:Citace:
Původně odeslal sid
Presne tak :wink: ;D Sou to pekny potvory!
Ano mam chtic!!! Chci ji!!! :roll:
Nemate nekdo potuchy kdy tak baj voko dorazi??
thx
Poptal jsem se dovozcu uvidim, co bude rano na ICQ, ale vzhledem k tomu, ze nForce2 ted frci a prodeje se drzi doceal dole (aspon u nas mych znamych), tak myslim, ze jak se neco blizko objevi hned to nabidnou.Citace:
Původně odeslal AraFat
Tahle deska se mě líbí čím dál víc. Nepotřebuju žádnou oc super desku, chci jen dostat 2500+ na 200FSB, takže mě jde také o výbavu a kvalitu provedení. GB jsou co sem slyšel kvalitní desky a 4 paměťové sloty, dualbios a spousta konektoru a vybavení mě lákají. Jen zatím scháním informace jak je to s využitím oněch 4 slotu na paměti. V manuálu se píše, že musím použít 4x paměti stejné velikosti a typu. Znamená to, že je musím koupit najednou? Chtěl se si teď pořídit 2*256 400DDR a za rok ještě jeden pár a pokud by pak dual nefungoval .......
Takze podle mych info budou prvni kousky v pondeli.
CENY MO (muj odhad)
GB 7NNXP, Socket A, nForce 2 Ultra, SATA, GLAN, RAID, 1394 cca cena 5600,- bez DPH
GB 7N400V-Pro, Socket A, nForce 2 IGP, SATA, LAN, RAID, 1394 cca cena 4200,- bez DPH
hodne me ta deska drazdi....akorat se chci zeptat na predpokladany rozdil mezi nForce2 v KT600......asi to tu nekde je ale imho to bude v ramci par procent.
Prechazim z KT266 a imho nForce2 v KT600 asi nebude tak velkej rozdil.doufam...... :-o
Takze uz jsou skladem. CENY MOCitace:
GB 7NNXP, Socket A, nForce 2 Ultra, SATA, GLAN, RAID, 1394 cca cena 6600,- s DPH
GB 7N400V-Pro, Socket A, nForce 2 IGP, SATA, LAN, RAID, 1394 cca cena 4900,- s DPH
Ale ten GB 7N400V-Pro není ultra 400 a nepodporuje Bartona, bacha na to.