-
Skříně z asiacenter
Objevil jsem stránku www.asiacenter.cz/ . Nemáte někdo zkušenosti s některými z těchto skříní. Na fotkách vypadaj celkem slušně a jsou i za slušnou cenu. Neznáte někdo domovský stránky výrobců. Potřeboval bych zjistit podrobnější informace o těchto skříních.
-
Ty...
....kejsy nekery vypadaji fakt dobre... zkus se zeotat primo na tech strankach je nejakej kontaktni mejl... treba ti poradej... :)
-
Jo o tech skrinich vim, jsou od vyrobcu z asie a myslim, že nikdo jinej je sem nedovaži.
Viděl jsem je na invexu, ale nevim jak maj tluste plechy a tak.
Mam nejakej katalog takze se ti kouknu jestli tam nejsou links na vyrobce.
-
ja sem videl ty modecomy a vypadaji celkem ok. davaj se do nich 300w zdroje (ktery uz tak moc dobry nejsou - na 12v davaj 9a). kamos si koupil stribrnyho "winnera" a je s nim spokojenej...
-
Modecomy jsou good. U nas je prodava www.sumanet.cz a prodavaji j i bez zdroje takze neni problem tam hodit Fortron :wink:
-
V katalogu to nejni a asi to ani neřeknou.
Je to podle mně od různých výrobců.
Některé jsou cool.
-
Dovozci jsem samozřejmě psal a poslali mě toto:
Dobry den,
Dekujeme za Vas zajem o nase skrine. My jsme prime zastoupeni vyrobcu z Ciny, v soucasne dobe dodavame case Golden Field a KiProfit, detaily o skrinich muzete videt z websitu. Vsechny modely maji USB porty, audio a mikrofon v prednim panelu. Showroom mame v Praze, adresa: Tiskarska 12, Praha 10, Malesice. Pokud chcete to zkusit, muzete je tam videt, testovat a koupit.
Kazdy mesic budeme mit novy design case. V priloze je velkoobchodni cenik.
S pozdravem
FAN Lee
Takže pokud je budete někdo chtít, nejlepší se asi bude na ně podívat, protože víc z nich asi nevymáčknu. Ještě ale zkouším Avecom - ty maj v ceníku skříně Gloden Field.
-
MODECOM skříně pěkně vypadají, ale již cena naznačuje co vás čeká. Case je udělán z velmi tenkého plechu a tím pádem tuhost nic moc. Vnitřně je to naprostá klasika, vše na šroubky, pro přimotování mechanik vč. HDD, musíte demontovat i druhou boční stěnu. Nicméně jak říkám za ty prachy to jde.