Re: Sem zatlumil (zateplil)
Citace:
Původně odeslal Pecaf
Tak sem vcera udelal zatlumeni case a stoupla mi teplota CPU o 2 stupne :-( . Po pul hodine burnu se ustali na max 62 stupnich (resp kmita mezi 60 a 62). To uz asi nic moc neni co? Asi uz budu muset urgentne dorealizovat nasavaci tunel na CPU - problem je, ze ho nechci tahat z bocnice (naproti CPU), ale chci udelat diru do dna case a tahat ho od zeme, takze to bude chtit vic casu...
Zpet k teplote, co tomu rikate? SNDS, SARS ( :wink: ) a podobne ???
Eeee, radeji udelej ten windtunel z bocnice :!: Od podlahy by to mohlo fungovat jako squely vysavac prachu - nechtel bych videt, jak by vypadal chladic po rekneme 2 mesicich provozu. Zkus se zeptat Warlorda, ten si udelal windtunel, ktery mu taha vzduch ze zadni casti CASE - z mista kde se normalne dava odfukovaci ventilator. A urcite mu to funguje dobre. :idea:
Citace:
Původně odeslal Pecaf
Tak sem vcera udelal zatlumeni case a stoupla mi teplota CPU o 2 stupne :-( . Po pul hodine burnu se ustali na max 62 stupnich (resp kmita mezi 60 a 62). To uz asi nic moc neni co? Asi uz budu muset urgentne dorealizovat nasavaci tunel na CPU - problem je, ze ho nechci tahat z bocnice (naproti CPU), ale chci udelat diru do dna case a tahat ho od zeme, takze to bude chtit vic casu...
Mam ten samy SS 4TC. Sral mne,tak sem mu to cidlo ufikl a ted jede naplno a jsem v klidu. Hlucnost se moc nezvysi,ale teplota klesne tak o 10°C :smoke:
Citace:
Původně odeslal radar242
Citace:
Původně odeslal Pecaf
Mam ten samy SS 4TC. Sral mne,tak sem mu to cidlo ufikl a ted jede naplno a jsem v klidu. Hlucnost se moc nezvysi,ale teplota klesne tak o 10°C :smoke:
no ono se to docela hreje, kdyz se pri idle toci ani ne 800ot/min a roztaci se naplno az pri 60°C. Ja sem to lehce upravil - zahladil sem kontaktni plochu heatsinku (docela me prekvapilo, jak moc byl prohnutej dovnitr - za ty prachy.. takze sem tam mesic mel asi docela vzdusno mezi CPU a chaldicem) a jeste sem to cidlo narval asi o cm hloub dovnitr chladice (kde je teplejc a tudiz ta elektronika zacne zabirat pri nizzsi teplote) a docela se to vyplatilo - po trech hodinach burnu se nedostala teplota pres 58°C ani na chvilku, coz samozrejme neni nic moc, ale je to pod psychologickou hranici 60°C a toci se pritom na cca 1700ot/min takze to je i docela tichy...
No proste az dodelam tunel, tak budu spokojenej.