Chtel bych se zeptat jak by se dal nejlépe připevnit pasivni chladic na paměti grafiky (nejlepe model GF4-Ti4600) pls uvítám každou dobrou i špatnou radu :)))
Printable View
Chtel bych se zeptat jak by se dal nejlépe připevnit pasivni chladic na paměti grafiky (nejlepe model GF4-Ti4600) pls uvítám každou dobrou i špatnou radu :)))
Kapni na pasiv do rozku kapičku gelového sekundového lepidla, a dej do středu pastu a máš to.... :wink:
Ok nechces napsat presne jake lepidlo abych tam ja dement nedal nejake spatne BTW videl si pameti na 4600 ? jsou dosti male jen takove mini ctverecky :)
ja sem svuj pasiv lepil epoxidem - tenka vrstva rozmazla na jadro a na pasiv a drzi fest :-)
A teplovodivku ?
TO JE NA PI*U... VEŘ MI KAPIČKA O VELIKOSTI 1MM DO KAŽDÉHO ROŽKU A BUDE TO DRŽET JAKO PRASE, A DOPROSTŘED DEJ PASTU MÁM TO ODZKOUŠENÉ.... :wink:
no epoxid se asi s teplovodivoj pastou neda srovnat, ale teplo vede docela dobre - ten pasiv je docela dost horkej ;DCitace:
Původně odeslal Hidden.Death
Hele kde se dá priblizne sehnat ten expoid a jak dklouho asi tak schne ?
to nevim, ale treba v nejakym bauhasu a podobnych to musi mit, mozna, ze i v drogerii (ale nechcu kecat)Citace:
Původně odeslal Hidden.Death
je to dvouslozkovy lepidlo.
ja to nalepil na noc a ikdyz sem odpoledne prisel ze skoly, tak sem to normalne dal do komplu a pohoda :-)