Abit NF7-S měří špatně teplotu nebo mám divnýho T-Breada??
Chci se zeptat,jestli někdo namá stejnej probelm....Koupil jsem si celej šťastnej Abit NF7-S šoupnu jsem tam svýho T-Breada 1700+ B0 a co nevidím....Teplota procíku mi HW monitor ukazuje bez zátěže tak kolem 50°C....Větrák mám Titana D5TB-TC(otáčky mám tak kolem 2300rpm).Je to Abitem nebo CPU, protože toho mi vyměnili za novej....tam ten mi odešel....Předtím jsem měl ECS a tam jsem měl teplotu T-Breada 1700+BO tak do 40°C....
Re: Abit NF7-S měří špatně teplotu nebo mám divnýho T-Breada
Citace:
Původně odeslal Bredator
Chci se zeptat,jestli někdo namá stejnej probelm....Koupil jsem si celej šťastnej Abit NF7-S šoupnu jsem tam svýho T-Breada 1700+ B0 a co nevidím....Teplota procíku mi HW monitor ukazuje bez zátěže tak kolem 50°C....Větrák mám Titana D5TB-TC(otáčky mám tak kolem 2300rpm).Je to Abitem nebo CPU, protože toho mi vyměnili za novej....tam ten mi odešel....Předtím jsem měl ECS a tam jsem měl teplotu T-Breada 1700+BO tak do 40°C....
no problém mám skoro stejnej :-(
s tou sestavou dole bez OC (bez zvednutí voltáže) mi to ukazuje nějakých 48°C s taktama se pohybuju okolo 52°C (při zátěži i 60°C) (1,7V)
předtím jsem měl Epoxku s VIA KT 400 a měřilo mi to max 45°C s taktama (ale zase mi hodně topil čipset 37°C s pasívem)
mám revizi 1.2
Re: Abit NF7-S měří špatně teplotu nebo mám divnýho T-Breada
Citace:
Původně odeslal Bredator
Ja si spis myslim, ze se jedna o interni cidlo CPU, cili je jasne ze uvnitr jadra je o cca 10 stupnu vyssi teplota nez pod CPU, kde meri klasicke cidlo....