Myslite ze to mam koupit docela se mi libi :) 1500kc
Printable View
Myslite ze to mam koupit docela se mi libi :) 1500kc
v bazaru jej darthmaul prodava takze mozna muzes koupit od nej;podle me za to stoji ale ta cena...to radsi levnejsi a vykonnejsi a tissi 8-) vodnik
No ja to nechtěl říkat ale mě bude stát 1000kc uplně novej jen vedět kde nakupovat :)
:eek: :-o :eek: :idea: :lol:
Hele jake mas s tim teploty? pls
no ja ted menil case tak nemam doreseny jeste vetrani casu a taky jsem pridal ten duting mod, jinak ve starym jsem mel teploty do 40 pri primuCitace:
Původně odeslal Hidden.Death
Tak co jaky jsou teploty ja ho budu asi taky kupovatCitace:
Původně odeslal Pavlis
no jak jsem psal nejsem nejak objektivni jednak mam na tom i TT duntch. mod a pak jeste v casu nemam zatim zadnej jinej fan a taky jedu jen 2Ghz a 1,5V a teplota neleze pres 36st
A otacky???
kolem 3000
Podle vetsiny testu co jsem videl je Volcano 11 uplne nanic, takze nevim, jestli se vam ta vysoka investive vyplati... :roll:
no, 3000 otacek uz je docela slyset.. :-/ mne by vyhovovalo tak tech 1500, ale to uz nestiha uchladit ani moje DUT (12*166=2ghz) resp. ne v techto teplych mesicich :-(
A mne by zas vyhovovalo, aby to nemalo ziadne otacky a teplotu na procaku a v case by som mal takych 20°C (a vykon cpu nejakych 4GHz) :D .Citace:
Původně odeslal Deacon
Tak to je pěkná lameřina, co to TT vůbec prodává když to takhle blbě chladí?
Já mám na CPU pasiv z nějakýho globalwina a na tom fan Arctic Cooling SuperSilent 2000 na 7V (takže má tak 1500RPM), v kejsu dva Arctic fany PRO TC (točej tak 1100-1300) a high load (UD, Prime) je 55°C a v case kolem 30°C... Procák DUT3C na 166x12,5 při 1,7V.
36°C se zatezi??Citace:
Původně odeslal Pavlis
jo s PrimemCitace:
Původně odeslal Luks
No tak to je krasa :DCitace:
Původně odeslal Pavlis
mam taky V11 od Darta Maula a nemam zadny problem teplota nejde pres 38stupnu, def.voltage...za litr je to bezkonkurencní :wink:
Heh takovou teplotu mám i já se Spire Falcon rock II takže bezkonkurenční :lol:Citace:
Původně odeslal Jerrys
Pavlis + Jerrys: No, jelikoz mate oba dva zakladni desky, ktere neumoznuji cist teplotu primo z jadra CPU, tak si k tem vasim skvelym vysledkum pripoctete nejakych 15-20°C a uvidime, jestli je to tak UZASNY A VYKONNY chladic jak vy tvrdite... :roll: :!:
2Zilla netvrdim ze je to uzasny a skvely chladic ale libi se mi provedeni, prislusenstvi, a myslim ze oproti chladicum do 500 chladi lip, za 1900 co se to prodava u nas koupis samoz. lepsi chladic a za 1000 uz je to diskutabilni, oproti V7+ to opravdu v chlazeni neni krok dopredu, jevi se spis zpet, ale zase si TT dal zalezet na vzhledu a vybaveni :-)
jinak s tou teplotou, ktera deska krome Solteku a starsiho epoxu cte teplotu primo z jadra, myslim ze telota z cidla je v socketu je pro porovnani lepsi kvuli vetsine uzivatelu, pokud si vsichni zacnou tech 15-20st pripocitavat tak zacnu taky :arrow:
Pavlis: Dobry prstup, potesilo me, ze nejsi fanatik do neceho jenom proto, ze sis to koupil... :wink:
Jinak podle meho je dulezita prave ta teplota z jadra, ne snad kvuli porovnani s ostatnimi (vzdyt ani 2 desky ze stejne rady nemeri shodne), i kdyz uznavam tvuj argument o dostupnosti desek s on-die merenim, ale kvuli ochrane sveho procesoru. Takhle totiz vim, jak na tom moje CPU OPRAVDU je... :idea:
No ja mam TT silent viking a AXP2400+ a cca 60 stupnov :-( . Oplati sa teda ten TT volcano 11 :?:
No já mám též Spire Falcon Rock II a teplota v normě je 35C a při zatížení mám 39-40C. A to mám taktlej XP 1700+ @2400 (2.00Ghz). A pohoda. Přídavnej větrák mám je jeden 80x80 (1700ot.), a na chipsetu malej větrák 40x40. Před tím jsem měl Thermaltake Volcano 7+ a to vám řeknu, že tenhle chladič mě nasral. Teplotu jsem s ním měl 46-50C při nejnižších otáčkách. Ta meď byla pořád špinavá a (korodovala) nebo jak se tomu říká, prostě špína a hnus. S Falcon Rock II jsem spokojen.
Známej ho má taky na XP 2600+ @3000+ a má ho v klidu na 39C a v zátěži na 45C.
No mne sa paci pomer vykon/ticho... teda aspon co pocuvam..