Tak kterou vzit, co myslite? Pro Solteka hraje cena 3600Kč 8-) A pro Epoxe vic nastaveni v BIOSu atd...
dik lullu
Printable View
Tak kterou vzit, co myslite? Pro Solteka hraje cena 3600Kč 8-) A pro Epoxe vic nastaveni v BIOSu atd...
dik lullu
Myslim ze epox je lepsi az na par veci ktore nema ;D
Ted koukam, ze v Monime je EPOX za 3900Kč 8-) To vypada slibne...
Skoda ze jen nema SS (SoundStorm ;D )
no to ses asi prehlid stoji tam 4400 s dph, ale i ty 300 rozdilu oproti CC bych stejne pridal za ty problemy to nestoji
Tak to nepochopim, dal bych krk za to, ze byla asi o 200Kč drazsi nez RDA+, ktera byla v ceniku hned pod ni... Celkem decentni halušky ;D Takze Soltek :-)
RDA3+ zober je dobra. a zvuk ma CMI 9738 to je nova zvukarna je celkom dobra. Vie aj EAX 2. čo integrače nevedia. ale mne je eax na dve veci. ale každopadne je to dobra foršna
Dival sem se na tvuj popis a mas tam SB Audigy, takze zvuk pro tebe asi nebube rozhodujici. Ja bych bral Solteka, ma Crush 18D a pokud nebudes chladit procak vodou, tak ti nebude ani vadit, ze nema diry na vodnika.
Taky se mezi nema a abitem NF7-S rev 2 rozhoduju, epox je celkem drahej :-(
Ja bych bral epoxe 8RDA3+ ale to proto ze bych vyuzil jak firewire tak diry pro vodnika :-)
Ja bych taky radsi bral EPOX, ma mimo jine i 2xvic mosfetu=> mohlo by bejt mensi kolisani napeti ??? Jenze podle me je RDA3+ opravdu predrazena. :evil:
no v czechcomputeru maji chybu na ty jejich uvodni strance jim to pise 47xx ale kdyz na to kliknete tak maj 44xx tak ted nevim co je platny :?
Vsude jinde už stojí kolem 44-4500Kč zejtra bude cena urcite na tech 44xx :-)
4400,- vždyť to je míň než třeba NF7-S (pokud teda píšete ceny s DPH). Já ji možná budu brát z ABI (jako dealer) za těch zhruba 4400,- s DPH.
No tak jsem znova koukl a abit je o něco levnejší, ale myslím že se tento epox poved víc než abit. Epox rulezzz
Proc chces menit desku? Zdyt ty solteky se od sebe lisej prakticky jen RAIDem a SATA, a to se moc nevyuzije.Nepocitam Crush18D, ktery se svoji 256MB pameti nevyuzijes...asi. Ja bych zatim nemenil,nic extra ti to neprinese, podle me.Citace:
Původně odeslal lullu